Протягла бездомного близько кілометра: під Києвом автоледі не помітила людину на фаркопі

17 лютого 2022, 20:03оновлено 18 лютого 2022, 10:09
Поліція встановлює особу потерпілого.
Протягла бездомного близько кілометра: під Києвом автоледі не помітила людину на фаркопі
Під Києвом автоледі не помітила людину на фаркопі / facebook.com/UA.KyivPolice/, УНІАН

У Боярці на Київщині водій не помітила, що за фаркоп її автомобіля капюшоном зачепився чоловік. Жінка протягла його близько кілометра по дорозі.

41-річна водій автомобіля "Кіа Sorento" не помітила, що за фаркоп її автомобіля капюшоном зачепився безхатько, тому протягла його за автомобілем близько кілометра, повідомили у поліції.

"Потерпілий без свідомості госпіталізований в Київську обласну клінічну лікарню. На місці події працює слідчо-оперативна група Фастівського районного управління поліції", - йдеться в повідомленні.

відео дня

читайте такожВедучий Орла і Решки потрапив у серйозне ДТП - є жертвиПоліцейські встановлюють особу потерпілого чоловіка: на вигляд 40-45 років, був у темному одязі.

Як повідомляв Главред, у Кривому Розі Дніпропетровської області сталося смертельна ДТП. 33-річна жінка з 5-річною дитиною перебігала дорогу в невстановленому місці і потрапила під колеса відразу декількох транспортних засобів. Жінка загинула миттєво. Дитину з-під коліс фури витягли свідки, за життя малюка борються лікарі.

Також ми повідомляли, що в Одесі автомобіль збив на пішохідному переході 12-річну дівчинку. 62-річний водій рухався на червоне світло світлофора.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти