Проміняв дітей і дружину на війну: ЗСУ ліквідували "мобіка" зі Свердловської області РФ

21 жовтня 2022, 13:39
Мобілізований окупант протримався на фронті трішки більше двох тижнів.
ВСУ ликвидировали мобилизованного оккупанта из Свердловской области РФ
ВСУ ликвидировали мобилизованного оккупанта из Свердловской области РФ / Facebook Комахидзе

Українські військові ліквідували на фронті мобілізованого окупанта зі Свердловської області Росії 36-річного Ігоря Ковальова.

Загарбник приїхав вбивати українців, покинувши вдома двох малих дітей і дружину. Про його загибель повідомив засновник міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm, OSINT-експерт Іраклі Комахідзе на своїй сторінці у Facebook.

Окупанта ліквідували 14 жовтня. При цьому повістка на фронт йому прийшла 28 вересня, тобто мобілізований росіянин протримався в Україні трішки більше двох тижнів.

"Скоро могіки наздоженуть і переженуть кадрових серед некрологів", – припустив Комахідзе.

У російських соціальних мережах зазначають, що Ігор Борисович Ковальов був "хорошим сімянином". Він був родом з міста Краснотур'їнськ у Свердловській області Росії. Працював на Богословському алюмінієвому заводі.

В окупанта вдома залишилися двоє дітей і дружина Катерина Ковальова (Нелюбина).

Раніше повідомлялося, що в Україні "денацифікували" кадирівця Аслудді Мурадова, який уже раніше був відомий своїми звірствами у Чечні. Загарбник був важко поранений у ноги. Після поранення вижити йому не вдалося.

Нагадаємо, українські військові пізно ввечері 20 жовтня завдали удару з реактивної системи залпового вогню HIMARS по переправі російських окупантів, яку ті спорудили через річку Дніпро у Херсоні. Під час удару був знищений відомий російський пропагандист Олег Клоков.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти