"Прив'яжу себе ланцюгом, голод оголошу": у Луцьку хочуть звільнити сторожа, який найкраще працює

12 серпня 2021, 15:56
Завгосп школи, в якій працює Василь Милусь, каже, що є рішення про звільнення надто відповідального сторожа - оскільки колектив проти нього.
Сторож
Сторож Василь Милусь / скріншот з відео

В однією зі шкіл Луцька хочуть звільнити сторожа-бо він вкрай відповідально ставиться до роботи, чим і дратує інших працівників. Про це повідомляти місцевий портал 12kanal.

Василь Мілусь в минулому був учителем, проте після виходу на пенсію зумів влаштуватися на роботу тільки сторожем в одній зі шкіл. Чоловік відразу відповідально поставився до своєї роботи — він вночі не спить. І по кілька десятків разів обходить територію школи

"Одного разу в школу залізли злодії, вони вкрали два вогнегасники і сокиру. Я пішов захищати шкільне майно. Кликав свого напарника, але він не реагував, а просто відсидівся. Я відвоював ті два вогнегасники і сокиру", - каже Мілусь.

Чоловік закликає активно працювати і своїх колег. А всі недоробки напарників фіксує і записує. У відповідь вони почали писати заяви на звільнення. Мілуся в школі позаочі називають "людожер".

Завгосп школи Василь Подоляк заявляє, що є рішення звільнити відповідального сторожа.

"Я буду пропонувати звільнити його після закінчення трудової угоди. Вирішить це питання позитивно директор школи чи ні-мені невідомо", - каже завгосп.

Однак Мілусь каже, що він відповідально виконує свою роботу і не планує звільнятися.

"Я буду консультуватися з юристами, як зробити — чи то в департамент освіти, чи то в міську раду зі скаргою йти. І прив'яжу себе ланцюгом, голод оголошу. А що мені робити? На ту мізерну пенсію 2300 я не виживу", — говорить він.

читайте такожНа Черкащині згорів живцем 18-річний сторож

Нагадаємо, раніше на Дніпропетровщині двоє сторожів "розгромили" село хороше, поїхавши на тракторі за горілкою-прямо у Великодню ніч

трактор, не призначений для поїздок по асфальту, пошкодив сільські дороги і бордюри, збив електроопору, а також пошкодив кілька воріт і дерев. Зупинити розбушувалися сторожів Трактор зуміли місцевий житель і компанія хлопців, які поверталися з дискотеки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти