Зрадник здав окупантам схему тунелів: в СБУ розповіли, як ра**исти потрапили на Азовсталь

10 травня 2022, 15:15
У Донецькій області оголошено про підозру в держзраді працівнику Азовсталі.
азовсталь
Окупанти штурмують завод Азовсталь / t.me/polkazov

Працівник Азовсталі "здав" окупантам схему підземних тунелів, де тримають оборону захисники Маріуполя.

Як розповів прес-секретар СБУ Артем Дехтяренко, в Донецькій області оголошено про підозру в держзраді працівнику Азовсталі, який "здав" окупантам схему підземних тунелів, де тримають оборону захисники Маріуполя.

Разом з тим в Миколаївській області спецназівці СБУ встановили і затримали коригувальника вогню, який допоміг ворожій артилерії пошкодити Миколаївський бронетанковий завод.

Крім того, в Херсонській області завдяки спецоперації СБУ вдалося виманити колаборанта, який інформував окупантів про діяльність військових і правоохоронців.

У Сумській області СБУ затримала депутата райради і повідомила йому про підозру у державній зраді.

Також у Луганській області до 8 років в'язниці засудили двох бойовиків російських військ, захоплених у полон у березні під Сєвєродонецьком, а в Івано-Франківській області СБУ зірвала спробу ФСБ РФ зібрати дані про боєготовність регіону.

Оборона Азовсталі

За минулу добу на територію меткомбінату" Азовсталь "(Маріуполь Донецької обл.) було здійснено 34 авіанальоти, в тому числі вісім - стратегічними бомбардувальниками, повідомляє полк"Азов".

Нагадаємо, в суботу, 7 травня, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук повідомила, що з території "Азовсталі" вдалося евакуювати всіх дітей, жінок і людей похилого віку.

На початку травня російські окупанти змогли прорватися на територію комбінату "Азовтсаль".

Раніше російські війська наносили авіаудари по комплексу споруд заводу Азовсталь, в підвалах яких ховаються українські військові і цивільні.

У свою чергу президент Володимир Зеленський заявив, що розблокування Маріуполя військовим шляхом поки неможлива через брак важкого озброєння.

читайте такожВ Азові розповіли про підготовку військової операції по деблокаді Маріуполя

Дивіться онлайн новини Донбасу

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти