Підпалили "контори чекістів": в Росії спалили обласне управління ФСБ

4 жовтня 2024, 10:01
146
Невідомі закинули легкозаймисту суміш через вибите вікно обласного управління ФСБ Росії у місті Новосибірськ та підпалили її, зазначили в ГУР.
Підпалили 'контори чекістів': в Росії спалили обласне управління ФСБ
В Росії спалили обласне управління ФСБ - в ГУР показали відео / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

3 жовтня у російському місті Новосибірськ, адміністративному центрі Сибірського федерального округу Росії невідомі здійснили підпал обласного управління ФСБ РФ. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України та публікує відповідні кадри.

"3 жовтня 2024 року у місті Новосибірськ на Росії згоріло обласне управління ФСБ ― у вибите вікно контори чекістів закинули легкозаймистої суміші та підпалили", - йдеться у повідомленні.

Дивіться відео підпалу обласного управління ФСБ Росії:

відео дня
Підпалили 'контори чекістів': в Росії спалили обласне управління ФСБ
Фото: скріншот

В ГУР зазначили, що подібних інцидентів всередині Росії стає дедалі більше, оскільки зростає кількість людей, які готові на рішучі дії проти злочинного режиму в Кремлі. "Боротьба триває!", - резюмували у розвідці.

Успішні операції ГУР

На початку повномасштабної війни 10 загін ГУР зустрів ворога в Гостомелі, де не дав ворогу створити плацдарм для захоплення Києва. Пізніше підрозділи ГУР брали участь у штурмі та зачистці міста й загалом вели активні бої за Київську область, де проводили диверсійні, розвідувальні і корегувальні операції.

У березні 2022 року Головне управління розвідки допомагало організовувати вертолітні рейди на "Азовсталь". Усього було 7 рейсів, у яких задіяли близько 16 вертольотів Ми-8 армійської авіації. Вдалося евакуювати 64 поранених, десантувати на підкріплення захисників Маріуполя 72 добровольців та доставити 30 тонн вантажу. Але під час операції було втрачено 3 борти.

8 травня 2022 року почалася десантна операція на острів Зміїний. Тоді група з декількох вертольотів висадила десант ГУР та "Альфи" СБУ на острів, де зав’язався бій з противником. Під час бою було прийнято рішення відступити з острова, усі 8 вертольотів без ушкоджень повернулися на місця базування.

Дії партизан на території Росії - останні новини за темою

Нагадаємо, як раніше повідомляв Главред, українські партизани завдали удару по логістиці російських військ у Курській області, підірвавши залізничну лінію, яку окупанти використовували для транспортування техніки та боєприпасів, зазначили в русі "Атеш".

Також, за їх даними, через пошкодження Кримського мосту після кількох ударів ЗСУ, його конструкції зазнають деградації, що потребує термінового ремонту.

Внаслідок активності ЗСУ, росіяни посилюють захист мосту системами ППО, баржами вздовж естакади та вбиванням паль для створення додаткових захисних споруд, повідомляють у русі "Атеш".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти