Під Харковом чоловік стріляв в електриків, які приїхали відключати світло

12 листопада 2021, 12:47
114
Чоловік почав стріляти в їхній бік з пневматичної зброї. Куля влучила одному з працівників у руку, коли той намагався автоматично прикрити обличчя.
Під Харковом чоловік стріляв в електриків, які приїхали відключати світло
Під Харковом чоловік стріляв в електриків, які приїхали відключати світло / "Харківобленерго"

Під Харковом у селі Рокитне місцевий житель обстріляв співробітників "Харківобленерго", які приїхали відключати електроустановки цього споживача через самовільне підключення. Про це повідомили представники прес-служби АТ "Харківобленерго".

За їх словами, коли енергетики-співробітники Нововодолазького району електричних мереж (РЕМ) ‒ приїхали за адресою і виходили з машини, чоловік почав стріляти в їх бік з пневматичної зброї. Куля влучила одному з працівників у руку, коли той намагався прикрити обличчя.

На місце злочину викликали поліцію. Правоохоронці опитали учасників конфлікту.

відео дня

За фактом події розпочато провадження за частиною 1 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу. Тепер стрілку загрожує тюремне ув'язнення до п'яти років обмеження волі. Один з працівників отримав поранення.

читайте також"Висадив обойму": у Харкові в черзі в буфет обстріляли людей

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що у Києві обстріляли службовий автомобіль голови Державної архівної служби України Анатолія Хромова. У салоні знаходився тільки його водій.

Чоловік отримав вогнепальне поранення щелепно-лицевої ділянки.

"Вчора я був у службовому відрядженні у Вінниці. Їздив на поїзді, службове авто залишилося в архівному містечку на Солом'янській, 24. В цей час з сусіднього будинку по моєму водієві, який знаходився поруч з гаражем, був зроблений постріл (або кілька). Куля або дріб зачепила підборіддя Сергія", – говорить Хромов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти