Переломний момент попереду: боєць ЗСУ розповів правду про вихід з Авдіївки

17 лютого 2024, 15:23
4595
За словами військовослужбовця, ситуація фронті стабілізується до березня 2024 року.
Переломний момент попереду: боєць ЗСУ розповів правду про вихід з Авдіївки
Боєць ЗСУ оцінив виведення військ з Авдіївки / Колаж Главред, фото: 56 окрема мотопіхотна Маріупольська бригада, Командування Об'єднаних Сил ЗС України

Відведення ЗСУ з Авдіївки, за словами військовослужбовця Максима Курінського, представляє собою лише тактичний хід, а справжній переломний момент ще попереду. Таку думку військовослужбовець 26-го окремого стрілецького батальйону 47-ї ОМБр висловив під час інтерв'ю Radio NV.

"Таке рішення вважаю і раціональним, і доцільним. Тому особливих моментів розчарування не переживаємо... По-моєму, треба бути хитріше, мабуть, і робити маневри, щоб іншим чином здобути ту чи іншу перемогу. Тому це не така подія, яка була б для когось із українців гіршою чи поганою. Я думаю, що все буде добре, нам ще трохи потрібно почекати. Орієнтовно до березня місяця, на мою думку", - зазначив він.

Боєць впевнений, що справжній переломний момент ще не настав. Він додав, що навіть відведення, яке вже відбулося, не надає жодної стратегічної переваги нашому ворогові.

відео дня

"Тому будемо дивитися, що буде далі. Тобто не засмучуйтеся", резюмував він.

Ситуація в Авдіївці

У партизанському русі "Атеш" повідомили про недоліки в організації евакуації поранених та загиблих, а також недостатнє забезпечення бронежилетами російських військових, які беруть участь у штурмах Авдіївки.

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський розповів про ситуацію в Авдіївці.

Російські окупанти сконцентрували всі свої резерви в Авдіївці та завдали місту серйозних зруйнувань, що залишило Сили оборони України без придатних позицій для оборони. Про це повідомив голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти