Від сильного удару полетіли вниз: у Дніпрі вантажівка збила комунальників з автовишки – відео

10 лютого 2022, 12:13оновлено 10 лютого 2022, 13:34
Один з чоловіків на момент приїзду швидкої був непритомним. Після удару він пролетів декілька метрів з висоти і вдарився об землю.
Від сильного удару полетіли вниз: у Дніпрі вантажівка збила комунальників з автовишки – відео
Фура збила двох комунальників з вишки у Дніпрі/ "Дніпро оперативний", скрін з відео

У Дніпрі на Набережній Перемоги фура під час руху зачепила автовишку, у якій на той момент перебували двоє комунальників – працівників КП "Міськсвітло".

Це сталося у середу, 9 лютого. Попередньо водій вантажівки MAN не розрахував відстані до комунального автомобіля і "прочесав" його кузовом. У момент зіткнення комунальники від сильного удару випали з автовишки, повідомляє "Дніпро оперативний".

Як видно на відео, яке зафіксувало момент аварії, одного з комунальників викинуло з висоти просто на землю. Інший утримався завдяки страховці, проте стріла автовишки швидко рухалася і розгойдувала його у різні сторони.

відео дня

Чоловіків госпіталізували в обласну лікарню імені Мечникова. Один із них на момент приїзду швидкої перебував без свідомості.

Усі обставини події наразі встановлює поліція.

У поліції на момент публікації матеріалу деталі події не повідомляли.

Нагадаємо, раніше на Київщині водій протаранив п’ять авто. Спочатку п’яний водій врізався у припаркований автомобіль і, навіть не зупиняючись, поїхав далі. Проте потім на його шляху трапилися ще чотири автомобілі, які він протаранив один за одним у режимі доміно.

Також повідомлялося, що у Запоріжжі водій на нерегульованому пішохідному переході збив двох 15-річних дівчат. Вони отримали важкі політравми і перебувають у лікарні. За попередніми даними, водій перебував за кермом після вживання марихуани.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти