Був під дією марихуани: у Запоріжжі чоловік збив на "зебрі" двох дівчаток

10 лютого 2022, 07:10оновлено 10 лютого 2022, 07:42
30-річний водій за кермом ІЖ2717-90 не загальмував перед нерегульованим пішохідним переходом і збив 15-річних дівчат. Вони отримали важкі політравми.
Був під дією марихуани: у Запоріжжі чоловік збив на 'зебрі' двох дівчаток
ДТП у Запоріжжі сталася 9 лютого / Колаж zp.npu.gov.ua

У Запоріжжі водій на нерегульованому пішохідному переході збив двох 15-річних дівчат. Вони отримали важкі політравми і знаходяться в лікарні. За попередніми даними, водій перебував за кермом після вживання марихуани.

Аварія сталася в середу, 9 лютого, на проспекті Інженера Преображенського, повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції України в Запоріжжі.

За кермом автомобіля ІЖ2717-90 перебував 30-річний водій. Назустріч йому рухався автомобіль ВАЗ 2101, а біля зупинки дорогу почали переходити дві дівчини.

відео дня

Побачивши підлітків, водій ВАЗа загальмував і відвернув кермо в сторону, а водій ІЖ2717-90 продовжив рух і збив пішоходів.

У Запорізькому обласному наркологічному диспансері фахівці не виявили у водія ознак алкогольного сп'яніння, проте був встановлений факт вживання марихуани.

Водія затримали. Слідчі розпочали досудове розслідування.

Як повідомляв Главред, у Чернівецькій області оголосили про підозру і відправили до СІЗО співробітника Державної митної служби Вадима Недугу - фігуранта п'яного ДТП, яке забрало життя 21-річної Діани Чинчик. Аварія сталася ще в серпні 2021 року, але правоохоронці "помітили" Недугу, який переховувався від відповідальності, лише через чотири місяці.

Крім того, у Чернівцях поліцейські спіймали за кермом п'яного начальника Управління стратегічних розслідувань в Одеській області В'ячеслава Ефтенія. Чоловік намагався полюбовно вирішити це питання з патрульними, однак у нього це не вийшло.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти