Останні атаки Росії - це щось новеньке: експерт пояснив тактику Міг-31К

14 грудня 2023, 17:53
1534
Українців попередили, що РФ вже не відмовиться від такої тактики і застосовуватиме її надалі.
Останні атаки Росії - це щось новеньке: експерт пояснив тактику Міг-31К
РФ атакувала українські міста ракетами / Колаж: Главред, фото: Вікіпедія, t.me/astrapress

Російські Міг-31К з "Кинджалами" є інструментами стратегічної невизначеності. За словами експерта Defense Express Івана Киричевського, відтепер стали недоречними пропозиції переглянути сповіщення повітряних тривог через зліт Міг-31К під приводом "не паралізувати економіку".

"На жаль, це таке щось новеньке від московського окупанта. Перший висновок, який з цього випливає, скажімо так, якщо хтось знову запропонує: а давайте ми під час зльотів МіГ-31К будемо просто зонувати тривогу, щоб не паралізувати життя всієї країни - це як висловлювання матюків на світських заходах", - сказав Киричевський в ефірі Еспресо.

відео дня

Далі Киричевський цитує самих росіян, які називали ці літаки "інструментами стратегічної невизначеності".

"Вони навіть оцю концепцію стратегічної невизначеності втілили сьогодні, коли здавалось би спочатку там навіть дві були хибні тривоги, а потім два підряд пуски ракет. Скажімо так, треба повністю дочекатися всіх даних від Повітряних сил, бо можливо масштаб збитку більший", - додав експерт.

Киричевський підкреслив, що раніше не помічав такої тактики противника і таких пусків "Кинджалів". Втім, росіяни, переконаний експерт, "будуть постійно проводити такі масовані атаки".

Хто такий Іван Киричевський

Іван Киричевський – журналіст, експерт Defense Express. Висвітлює теми українсько-російських відносин, ситуації у Білорусі, Польщі, Азербайджані, Вірменії та інших країнах.

Росіяни атакували Україну ракетами

Вдень, 14 грудня, у Києві та Старокостянтинові прогриміли потужні вибухи. Напередодні Повітряні сили попередили громадян про пуски ракет у напрямку столиці.

По Старокостянтинову РФ вдарила ракетою "Кинджал", підтвердив речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

Попередньо стверджувалося, що усі пуски ракет були у бік Старокостянтинова. Там же повідомляється, що перед цим окупанти пішли на обман - хибно повідомляли про пуски, але потім додали ще один борт, зрештою здійснивши пуски ракет після відбою тривог по Україні.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти