Закінчення війни в Україні: у розвідці відповіли на головне питання

18 серпня 2023, 16:56оновлено 18 серпня 2023, 17:39
2328
Україна продовжує звільнення власних територій і загарбникам не вдасться залякати Україну і українців, наголосив Юсов.
Юсов, ВСУ
У розвідці висловилися про закінчення війни / Колаж: Главред, фото: УНІАН, 36-а ОМБП імені контр-адмірала Михайла Бєлінського

Кінець війни, яку розпочала країна-агресорка Росія проти України, настане лише з повним визволенням українських земель. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов у коментарі УНІАН.

"Головне питання – чим закінчиться війна. Війна закінчиться звільненням українських земель і встановленням вільної незалежної держави української суверенної як невід’ємної складової європейської, євроатлантичної спільноти", - зазначив Юсов.

Стосовно термінів закінчення війни він зауважив, що не може назвати конкретні дати. Але українські захисники роблять усе можливе для того, щоб ця дата була якомога швидше.

відео дня

Також, відповідаючи на запитання про збільшення кількості обстрілів українських міст, представник ГУР зауважив, що такі дії росіян – це відповідь на успіхи українських Сил оборони, які щодня метр за метром звільняють захоплені території.

"Україна продовжує звільнення власних територій і загарбникам не вдасться залякати Україну і українців", - наголосив Юсов.

Коли закінчиться війна в Україні?

Раніше полковник запасу, військовий льотчик-інструктор Роман Світан заявив, що розгром російської армії в Україні може відбутися навесні-влітку 2024 року. За його словами, такі терміни можуть бути пов'язані з тим, що в наступному році повинні відбутися президентські вибори в США.

Військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов вважає, що війна в Україні закінчиться раніше Дня Незалежності 2024 року. За оптимістичним прогнозом, День Незалежності-2024 українці святкуватимуть у вільній країні, в якій настане довгоочікуваний мир.

Водночас віцепрем'єрміністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук заявила, що війна буде важкою, перемоги не буде до наступної весни. Вона підкреслила, що кожен має працювати на перемогу на своєму місці.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти