Окупанти за день випустили по Одещині 10 ракет

8 травня 2022, 08:52оновлено 8 травня 2022, 17:28
В ОК Південь повідомили, що є влучення у підприємство з виготовлення меблів. У житловому районі ударною хвилею та уламками понівечені багатоповерхові будинки.
ракета
Одеська та Миколаївська область постраждали від ракетних обстрілів РФ / Фото УНІАН

У суботу, 7 травня, російські окупанти атакували Одеську область десятьма крилатими ракетами. Чотири з них були випущені по області, шість - по самій Одесі.

Як повідомили в оперативному командуванні Південь, є влучення у приватне підприємство з виготовлення меблів, в житловому районі ударною хвилею і уламками понівечені багатоповерхові будинки поруч.

Ще дві ракети вдарили по пошкодженій раніше злітно-посадковій смузі та у пункт управління польотами Одеського аеропорту. Постраждалих немає.

відео дня

По Миколаївській області окупанти випустили чотири крилаті ракети. Тричі був атакований Миколаїв і передмістя реактивними системами залпового вогню Смерч. На жаль, є постраждалі.

Дивіться онлайн новини Одеси:

Як повідомляв Главред, вночі в неділю, 8 травня, в Одесі було неспокійно. Багато разів оголошувалася повітряна тривога, пролунав потужний вибух. В оперативному командуванні Південь повідомили, що вночі 8 травня українські військові знищили дві ракети типу Х, випущені по Одеській області з Чорного моря.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти