Окупанти вбили шістьох людей у Маріуполі для зйомки пропагандистського ролика

3 червня 2022, 11:05
Тіла вони вивезли до братської могили, щоб замести сліди свого злочину.
Окупанти вбили шістьох людей у Маріуполі для зйомки пропагандистського ролика
Окупанти вбили шістьох людей у Маріуполі для зйомки пропагандистського ролика/ Reuters, Telegram Андрющенко

Російські загарбники розстріляли з танків житлові будинки у Маріуполі, щоб зняти це на відео і використати для створення пропагандистського відеоролика для російських ЗМІ.

Внаслідок обстрілу однієї з багатоповерхівок загинули шестеро людей – п'ятеро чоловіків та одна жінка. Про це повідомляє у Telegram радник міського голови Петро Андрющенко.

Він розповів, що зараз російські окупанти розбирають завали знищених ними будинків. Коли в цьому будинку вони знайшли під завалами шість тіл, то одразу забрали їх і вивезли до братської могили у селі Виноградне, очевидно, замітаючи сліди свого злочину.

Будинок, про який йдеться, розташований у районі вул. Пашковського та пр. Першого травня.

Андрющенко нагадав, що пропагандистське відео, на якому російський танк впритул розстрілює цивільні будинки заради гарного кадру, з’явилося раніше на Russia Today (RT).

"Це – перший зафіксований і незаперечний факт вбивства цивільних в Маріуполі задля відеоконтенту. Якщо у військової злочинності є недосяжна висота, то росіяни її подолали", – зазначив радник мера Маріуполя.

Відео з розстрілом будинку російськими загарбниками можна побачити тут:

Раніше повідомлялося, що терористи з так званої "ДНР" погрожують стратити захисників Маріуполя, які зараз перебувають у полоні загарбників на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Маріуполі росіяни ввели смертну кару. У місті розстрілюють чиновників і волонтерів. Під розстріл можуть потрапити ті, хто відмовився співпрацювати з колаборантами та окупаційною владою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти