Окупанти готуються до нового наступу на Ізюм - Генштаб

24 червня 2022, 20:42
Російські війська обстріляли з артилерії низку населених пунктів у Харківській області.
ВСУ, російські військові
Окупанти готуються до нового наступу на Ізюм/ УНІАН, Reuters

Росіяни готуються до нового наступу в напрямку Ізюм - Барвінкове та Ізюм - Слов'янськ. Вони хочуть поліпшити своє тактичне становище, намагаючись штурмувати населені пункти поблизу кордону. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

24 червня окупанти обстріляли з артилерії райони населених пунктів Руська Лозова, Старий Салтів, Чугуїв, Печеніги та Байрак.

"На харківському напрямку угруповання військ противника веде оборону для недопущення просування підрозділів Сил оборони в бік державного кордону на північ і північний схід від міста Харків. У той же час ворог намагається вести штурмові дії з метою поліпшення тактичного становища своїх підрозділів", — йдеться в повідомленні.

відео дня

читайте такожВоїни ЗСУ ліквідували під Ізюмом танкістів з Кантемирівської дивізії

Дивіться онлайн новини Харкова

Раніше повідомлялося, що російські окупанти прагнуть оточити підрозділи Збройних сил України в районі Лисичанська. В результаті ударів по Лисичанську і навколишніх селах було зруйновано величезну кількість будівель. Під вогнем знаходяться і такі населені пункти, як Борівське, Верхньокам'янка, Миколаївка, Біла Гора.

Нагадаємо, раніше військовий кореспондент Юрій Бутусов повідомив про те, що українські військові вночі 24 червня покинули частину промзони і вийшли з Сєвєродонецька.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти