Окупантів стирають з лиця землі: ра**истів знищують дронами-камікадзе

6 травня 2022, 22:58
ЗСУ застосовують БПЛА Switchblade і публікують відео потужного удару.
Switchblade
Дрони Switchblade / Скріншот

Бійці Збройних сил України успішно застосовують американські БПЛА Switchblade в боротьбі з російськими окупантами.

53-та окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха передавати про застосування БПЛА Switchblade на своїй ділянці фронту і опублікувала відео удару.

Зазначимо, що ЗСУ вже пройшли тижневий курс із застосування ударних БПЛА. Phoenix Ghost комплектують оптичними системами для пошуку наземних цілей і наведення, оператор управляє апаратом по радіоканалу.

"Зафіксовано перше бойове застосування проти російських підрозділів американського боєприпасу Phoenix Ghost", - йдеться в повідомленнях пропагандистів РФ.

"Порівняння з фотографіями БПЛА Switchblade 300 дають підстави припускати, що на фото ра**истів – задня частина саме цього барижуючого боєприпасу. Рашисти стверджують, що це перше застосування і воно ніби як невдале. Але на фото повністю відсутня бойова частина. Ймовірно, вона таки здетонувала, а значить, БПЛА міг вразити ціль", - додали експерти.

читайте такожДрони-вбивці: польські БПЛА-камікадзе наводять жах на окупантів

Дрони Switchblade 600

Це новітня модель дронів-камікадзе, яка озброєна протитанковими боєголовками, розроблених компанії AeroVironment.

БПЛА оснащені протитанковою боєголовкою, призначеною для знищення або виведення з ладу бронетехніки, може автоматично вражати ціль. Він оснащений сенсорами і відеокамерами, за допомогою яких оператор може спостерігати за знищенням живої мети в режимі реального часу, управляється за допомогою планшета.

Боєприпаси можуть запускатися з наземних, морських або повітряних платформ. Вага дрона становить 54, 4 кг, він може літати протягом 40 хвилин, а дальність його дії становить 40 км.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти