У Києві обмежать рух через приїзд президента Швейцарії

19 липня 2020, 20:22
Почесному гостю нададуть державну охорону.
Симонетта Соммаруга
Симонетта Соммаруга / Фото: REUTERS

З офіційним візитом в Україну з 20 по 23 липня приїде президент Швейцарії Симонетта Соммаруга. У зв'язку з приїздом іноземного лідера в центрі Києва протягом чотирьох днів будуть обмежувати рух транспорту.

"З 20 по 23 липня у зв'язку з державним візитом в Україну президента Швейцарської Конфедерації Симонетти Соммаруги можливі тимчасові незначні обмеження дорожнього руху на окремих ділянках вулиць міста Києва у Дарницькому, Печерському, Шевченківському, Подільському, Дніпровському районах, а також на Бориспільському шосе", - інформує Управління державної охорони.

Президенту Швейцарії буде надана державна охорона, яка буде супроводжувати її в поїздці по столиці. В УДО нагадали, що глав іноземних держав, урядів, парламентів та міжнародних організацій, які перебувають в Україні з офіційним або робочими візитами, Управлінням державної охорони України забезпечують державною охороною.

відео дня

читайте такожАгресори і сепари: МЗС пройшовся по візиту італійців в КримТаке рішення прийняли, незважаючи на те, що президент Швейцарії не є главою держави, оскільки функції глави держави виконують колективно всі члени Федеральної ради. Симонетта Соммаруга обрана лідером на 2020 рік.

Як раніше повідомлялося, президент РФ Володимир Путін прийняв рішення тимчасово скасувати свій візит Крим.

Нагадаємо, у Луцьку військових змусили осушувати калюжі перед візитом Зеленського.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти