Жадібні російські генерали на Херсонщині влаштовують криваві розбірки

13 травня 2022, 14:03
1302
На окупованих територіях Херсонської області російські генерали та ФСБшники б'ються за можливість грабувати. Розбірки доходять до стрілянини.
Жадібні російські генерали на Херсонщині влаштовують криваві розбірки
Генерали РФ влаштували бійню через мародерство в Україні / фото УНИАН, Reuters

На території Херсонської області, де почала своє тимчасове панування російська армія, тривають сварки у колі вищого керівництва. Та б'ються вони не через тактику ведення бою, а через плани грабувати. Про це заявили в українських спецслужбах, повідомляє 24 канал.

Розбірки почали між самими генералами "другої армії світу". Вони переконані, що зможуть кілька місяців утримувати зайняті позиції на півдні України, тож вирішили не втрачати час і незаконно збагачуватись.

Про такі можливості дізнались і ФСБшники, тож прибули на окуповані території.

відео дня

За даними українських спецслужб, генерали та співробітники ФСБ не лише не можуть спокійно домовитись, а навіть влаштовують бійню. Справи у них доходять до стрілянини.

читайте такожВкрали капці, принтер і кухонний комбайн: ЗСУ знищили російських окупантів, які грабували людей

Нагадаємо, російські окупанти намагаються красти не лише золото та інші цінні речі, а й побутову техніку. Усе награбоване вони тягають за собою. Так, в одному із окопів українські захисники знайшли викрадену пральну машину.

Дивіться онлайн новини Херсону

Що відомо про ситуацію на Херсонщині

Ще на початку березня російські війська зайшли у Херсон та окупували місто. Захопити будівлю Херсонської міської ради вони вирішили лише 25 квітня. Мабуть, лише тоді надійшов відповідний наказ від російських керівників.

Окупанти вигнали з будівлі усіх працівників мерії, дали можливість залишити робоче місце і для мера Херсона Колихаєва. Військові РФ зняли український прапор з будівлі міськради.

Росія спробувала провести референдум у Херсоні, аби показати, що місцеві жителі нібито хочуть створення "ХНР". Натомість люди виступили проти і зірвали усі плани ворога. Тоді окупанти почали планувати приєднання Херсонської області до анексованого у 2014 році Криму.

Україна не планує віддавати ворогу свої землі. Армія продовжує наступ з метою визволення окупованих земель. ЗСУ активно готуються до атаки російських військ на Херсонскому напрямку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти