"Нам нічим воювати": коли ЗСУ зможуть вигнати ворога з України - Бадрак

4 березня 2024, 03:30
Військовий експерт розповів, що поки що не видно реальних перспектив для виходу на кордони 1991 року.
ВСУ
Українські військові поки що не можуть вийти на кордони 1991 року / Колаж: Главред, фото: 22 окрема механізована бригада, 56 окрема мотопіхотна Маріупольська бригада

Україна поки що не має перспектив, щоб вийти на кордони 1991 року. Про це під час чату на Главреді заявив військовий експерт, директор Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння, письменник Валентин Бадрак.

Він акцентував на тому, що в українських військових зараз "нічим воювати" і через це перспектива звільнення всіх окупованих територій поки що виглядає дуже затуманеною.

"Це реальна перспектива, але не зараз. Оскільки зараз нам нічим воювати. Коли буде чим воювати, тоді це буде реально", - каже Бадрак.

Дивіться відео про те, коли ЗСУ зможуть звільнити всі окуповані території:

Хто такий Валентин Бадрак

Валентин Володимирович Бадрак (нар. 1968, Черкаси) – український письменник, публіцист. З 1999 року – директор неурядової аналітичної організації Центр досліджень армії, конверсії та роззброєння (ЦДАКР). Автор низки книжок та публікацій у сфері мотивації людської діяльності, розвитку особистості, безпеки, а також безпеки держави. З липня 2006 року – член Громадської ради при Службі безпеки України, пише Вікіпедія.

Війна Росії проти України

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що навесні 2022 року Росія "пропонувала" Україні так званий мир "в обмін" на Крим і втрату суб'єктності держави. Київ рішуче відмовився від таких "умов".

У ГУР назвали прізвища головних призвідників "Майдану-3" проти України. Зокрема, йдеться про Владислава Суркова та Сергія Кирієнка, який вважається куратором окупованих територій української держави.

Україна 2024 року отримає винищувачі F-16, сказав президент Володимир Зеленський. За його словами, потрібно працювати над тим, щоб захистити повітряний простір від російських військових літаків, авіабомб і ракет.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти