"Почнеться в будь-який момент": Лойко заявив про загрозу Третьої світової через війну в Україні

26 березня 2022, 14:10
881
Журналіст, незважаючи на російське громадянство, воює на боці України.
'Почнеться в будь-який момент': Лойко заявив про загрозу Третьої світової через війну в Україні
Сергій Лойко заявив про загрозу Третьої світової через війну в Україні / скріншот

Відомий журналіст Los Angeles Times, громадянин Росії Сергій Лойко, який приїхав захищати Україну від російських окупантів, заявив, що в ці дні йде війна не тільки за нашу країну.

Зараз існує загроза початку Третьої світової війни нависла над усім світом, розповів він в інтерв'ю "Голос Америки".

За словами Лойка, поточну війну РФ проти України можна порівняти з увертюрою перед початком світової війни. Також він підкреслив, що Третя світова може початися в будь-який момент.

відео дня

"Ми боремося тут не тільки за Україну, не тільки за її незалежність, не тільки за українців та їхніх близьких. Ми боремося тут за вас, за весь світ, тому що це - початок Третьої світової війни. Тут у нас чудова увертюра до Третьої світової війни. Тому завіса може не закритися, і перша дія почнеться в будь-який момент", - розповів Лойко.

читайте також"Ми не хочемо вплутуватися в Третю світову війну": спікер Білого Дому про безпольотну зону над УкраїноюРаніше радник керівника офісу президента Михайло Подоляк заявив, що для запобігання світовій війні потрібні нові санкції проти Росії. Мова повинна йти про відмову від імпорту нафти і газу, блокаду російських ринків для світових компаній, заборону лобізму і медіа в Європі та інші обмеження. Чи буде глобальна війна, залежить від рішень Європейського співтовариства.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти