Москва особливо вразлива, там майже нема ППО - ГУР

3 серпня 2023, 22:50оновлено 4 серпня 2023, 00:03
Російське воєнно-політичне керівництво концентрує основні сили ППО на окупованих українських територіях.
Андрей Юсов, взрыв в Москве
Москва дуже вразлива, там майже нема ППО / Колаж: Главред, фото: УНІАН, ТАСС

Москва може знову опинитися під ударом безпілотників. У РФ майже не залишилось систем ППО у тилу. Про це в ефірі телемарафону заявив представник ГУР України Андрій Юсов.

Таким чином, Москва зараз є особливо вразливою.

"Можливо, вони дотримуються концепції двічі пораненого Кутузова, який колись сказав, що для того, щоб врятувати Росію, треба спалити Москву", - каже Юсов.

відео дня

Воєнно-політичне керівництво РФ розосереджує свої сили та засоби ППО й радіоелектронної боротьби і концентрує їх на окупованих українських територіях. Саме через це російська столиця вразлива, бо не перебуває під захистом.

"Бавовна" у Москві

Нагадаємо, що вночі 1 серпня, у столиці РФ пролунали вибухи, дрони атакували бізнес-центр Москва-Сіті. Один з дронів знову влучив у бізнес-центр. На 21 поверсі вежі IQ-кварталу Москва-Сіті знаходиться Міністерство економічного розвитку РФ.

Відомо, що раніше Москву атакували дрони, прогримів вибух у 50-поверховій будівлі. Постраждалих нібито немає, пожежі не було. При цьому вежа "IQ-кварталу" в "Москва-Сіті" евакуйована після "бавовни".

У Зеленського прокоментували атаку по Москві. Подоляк зазначив, що Москва стрімко звикає до повноцінної війни, яка скоро перейде на територію Росії. За його словами, все, що буде відбуватися у Росії - це об'єктивний історичний процес.

Нещодавно видання WSJ заявило, що ЗСУ готуються до масової атаки на Москву. На столицю РФ можуть полетіти десятки дронів з різних напрямків і на різних висотах.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти