Луплять по центрах прийняття рішення: російський пропагандист зарюмсав через успіхи ЗСУ

11 липня 2022, 11:43
Російський пропагандист Олександр Сладков вкрай обурювався з приводу того, що офіцери окупантів не вживають взагалі ніяких захисних заходів від ударів ВСУ.
HIMARS, Російські склади на Луганщині
Удар за допомогою HIMARS за російськими складами на Луганщині / скрін їх відео, Вікіпедія

Відомий російський пропагандист Олександр Сладков впав у паніку після серії точних ударів ЗСУ по окупантам. У своєму Telegram-каналі він поскаржився на те, що українські бійці якісно б'ють по окупантським центрам прийняття рішень.

"Українські ракетники і артилерія вже кілька разів завдали ударів по наших центрах прийняття рішення. З результатом. Центри невеликі, але важливі. Я не пишу тут де, коли, скільки, і кого. Щоб не видавати військову таємницю. Хто в темі, той зрозуміє: якщо вже репортер Сладков і його колеги знають, значить знають і багато інших", – нервував пропагандист.

Він також дуже обурювався з приводу того, що офіцери окупантів, які відповідальні за напрямки, по яких б'ють ВСУ, не вживають взагалі ніяких захисних заходів.

Луплять по центрах прийняття рішення: російський пропагандист зарюмсав через успіхи ЗСУ

читайте такожНова хвиля битви за Донбас - через 5-6 днів: експерт пояснив наслідки ударів ЗСУ по складах ворога

Нагадаємо, раніше радник очільника МВС Вадим Денисенко говорив про те, що застосування Західної зброї ЗСУ дозволило зламати тактику російських окупантів в Україні, які зосереджують сили для наступу на окремих ділянках.

"В останні дні, завдяки техніці, яка прийшла із Заходу, нам вдалося фактично щодня знищувати, як мінімум, по одному складу з боєприпасами. Це безумовно уповільнює росіян", - зазначив співрозмовник.

Як 23 червня повідомляв міністр оборони України Олексій Резніков, обіцяні чотири установки американської артилерійської ракетної системи M142 HIMARS прибули в Україну

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти