Кравчук розкрив план "Б" щодо Донбасу

19 лютого 2021, 08:38оновлено 19 лютого 2021, 09:26
Необхідно змусити Росію припинити агресію, тому що війна в Україні не припиниться, якщо там вважають, що у нас "воюють самі із собою".
Кравчук
Леонід Кравчук / УНІАН

Глава української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі, перший президент України Леонід Кравчук вважає, що планом "Б" для країни має стати визнання всіма того факту, що на Сході йде війна. Всі питання повинні розглядатися саме через цю призму.

"Про цей план "Б" я вже чую не один місяць і навіть рік. Думаю, що основою має бути одне – визнання всіма без винятку, що ми воююча країна, у нас йде війна, ми даємо відсіч агресору, і будь-які питання ми розглядаємо крізь призму війни. Це і буде план "Б", – заявив політик в ефірі програми Право на владу на каналі 1+1.

Кравчук упевнений, що необхідно змусити Росію припинити агресію, тому що війна в Україні не припиниться, якщо там вважають, що у нас "воюють самі з собою".

"Будь-яка війна не припиниться в Україні, якщо вони вважають, що ми воюємо самі з собою. Вони навіть домовилися до того, що ми окупували самі себе. Тобто припинення війни означає тиск на Росію всіма, світовою спільнотою, щоб вони зупинили агресію проти України", - підкреслив Кравчук.

За його словами, сьогодні в Європі та США "люди тверезіють, бачать, чим є Росія і політика Кремля насправді, тому вони організовуються для того, щоби допомогти Україні – серйозно і капітально".

Перший президент України додав, що для завершення війни всередині країни не повинно бути ворожої пропаганди, а з влади повинна бути вичищена "п'ята колона", потрібна дисципліна і порядок.

"Будь-які відхилення від закону або спроба обійти його, недбалість або ухалення шкідливих рішень повинні каратися. Повинна бути залізна дисципліна", - заявив Кравчук.

читайте такожКравчук зробив несподівану заяву про план "Б" щодо Донбасу

Переговори щодо Донбасу - про що раніше повідомляв Главред:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти