Кім Чен Ин впав у кому-ЗМІ

24 серпня 2020, 18:37
Обов'язки глави держави виконує сестра лідера КНДР.
Кім Чен Ин
Кім Чен Ин втрачає позиції / Reuters

Глава Північної Кореї Кім Чен Ин серйозно хворий і навіть впав у кому, країною зараз керує його 33-річна сестра Кім Е Чен.

Як повідомляє видання New York Post з посиланням на заяву помічника екс-президента Південної Кореї, інформацію поширили розвідники.

За даними джерел, 33-річна сестра лідера КНДР є "де-факто заступником командира". Втім, офіційно жінку на цю посаду не призначали.

відео дня

Відзначимо, в нинішньому році Кім Чен Ина бачили на публіці всього кілька разів. З'явилася інформація, що лідер КНДР знаходиться в "вегетативному стані" після операції на серці.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Кім Чен Ин все ще зберігає абсолютну владу, але частина його обов'язків "поступово передається". Зокрема, він передав частину повноважень своїй сестрі Кім Е Чен.

читайте також"Йду на ви" по-корейськи: сестра Кім Чен Ина пригрозила Південній Кореї війною

Нагадаємо, про проблеми зі здоров'ям 36-річного Кім Чен Ина вперше повідомлялося навесні. У 2020-му його бачили на публіці лише кілька разів. Це і породило чутки про те, що він важко хворий. Вважалося, що" невдала " операція на серці для установки стента завдала непоправної шкоди його здоров'ю.

Тим не менш, через кілька місяців, Кім Чен Ин з'явився на публіці на церемонії відкриття заводу з виробництва добрив в Сухоні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти