У Кирилівці на пляжі не проштовхнутися, про соціальну дистанцію всі забули - відео

20 червня 2020, 14:04
На пляжі ніхто не контролює дотримання вимог карантину.

У Кирилівці на пляжі не проштовхнутися, про соціальну дистанцію всі забули - відео
У Кирилівці на пляжі не проштовхнутися / скріншот з відео

Карантин в Україні продовжили до 31 липня. Водночас курорти живуть у своєму звичному ритмі. Зокрема, у Кирилівці відпочивальники почали з'являтися ще на початку червня, а зараз пляжі переповнені. Люди тягнуться до Азовського моря – вода прогрілася до +25 градусів.

Про це повідомляє "РІА-Мелітополь".

За інформацією, на пляжі біля санаторію "Кирилівка" не проштовхнутися. Під навісами місця зайняті з 8 ранку. Шезлонг коштує 30 гривень не залежно від часу використання, парасолька стільки ж. Але місця на пляжі не вистачає. А карантинної дистанції відпочивальники не дотримуються.

Крім того, на пляжі також нема контролерів за дотриманням вимог карантину.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, карантин в Україні поширюється і на пляжі – однак там носіння масок необов'язкове, але за однієї умови.

"Якщо ми говоримо про пляжі, то на них громадяни повинні розташовуватися не ближче 1,5 метра один від одного. І в цьому разі маски носити не обов'язково", – пояснив міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу.

Він також підкреслив, що маски, як і раніше, обов'язково вдягати транспорті та в приміщеннях, тобто "під час великоого скупчення людей, де неможливо дотримати соціальну дистанцію, яка становить мінімум півтора метра".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти