Зміни для водіїв з 1 жовтня: у МВС нагадали українцям

30 вересня 2021, 12:37
У відомстві нагадали, у разі відсутності в конструкції транспортного засобу денних ходових вогнів, необхідно включати ближнє світло фар.
Фара
Зміни для водіїв з 1 жовтня: у МВС нагадали українцям / ua.depositphotos.com

З 1 жовтня водії автомобілів, проїжджаючи поза населеними пунктами повинні протягом найближчих семи місяців включати денні ходові вогні (щоб бути більш помітними на дорогах). Про це повідомили представники пресслужби Міністерства внутрішніх справ у Telegram-каналі.

У відомстві нагадали, у разі відсутності в конструкції транспортного засобу денних ходових вогнів, необхідно включати ближнє світло фар.

Такі обмеження на дорогах для водіїв авто діятимуть до травня-з жовтня по квітень включно.

відео дня

Невиконання цієї норми, яка з'явилася в правилах дорожнього руху в 2013 році, може обернутися штрафом у розмірі від 425 до 510 гривень.

читайте такожСпіймай лихача: як в Україні водіям хочуть дозволити "стукати" на порушників ПДР

Нагадаємо, раніше в прес-службі МВС розповіли, що українці, які найближчим часом планують стати водіями, зіткнуться з низкою нововведень в частині видачі документа і допуску до керування автомобілем.

Зокрема, у водійських посвідченнях з'явиться відмітка про складання практичного іспиту на транспортному засобі з автоматичною коробкою передач у вигляді коду "78" в графі 12 посвідчення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти