І дня не пробули батьками: у Харкові продемонстрували небачену єдність, рятуючи новонароджених

2 березня 2022, 19:53
Двоє дітей стали сиротами на другий день життя.
У Харкові продемонстрували небачену єдність, рятуючи новонароджених
У Харкові продемонстрували небачену єдність, рятуючи новонароджених / УНІАН

У Харкові, який вже не перший день бомбить ворог, новонароджені двійнята – дівчинка і хлопчик – залишилися сиротами вже на другий день життя. Вони народилися 1 березня, а 2 березня їхні батьки померли в результаті обстрілів російських військ.

Небайдужих людей, які готові усиновити малюків, вдалося відшукати буквально за кілька годин.

"Тому що ми своїх не кидаємо. Ми знаємо, що чужих дітей не буває. І завжди, чуєш мерзота фашистська, завжди ми готові допомогти один одному і віддати останнє за рідну країну, за наших дітей, жінок, людей похилого віку. Але вам цього не зрозуміти! Вже ніколи! Сьогодні в Харкові ви вмилися нашою кров'ю, але вже завтра ви точно будете гнити в сміттєвому мішку", – написав нардеп Олексій Гончаренко.

Раніше російські загарбники в Харкові обстріляли поїзд із біженцями. Відповідний відеодоказ чергового епізоду російської агресії було опубліковано пасажирами поїзда.

Новини України 2 березня 2022

Генасамблея ООН закликала Росію негайно вивести війська з України. Резолюція, що отримала підтримку 141 з 193 членів, була прийнята наприкінці екстреної сесії Генеральної Асамблеї.

Херсон на межі гуманітарної катастрофи: мер міста просить про допомогу. Колихаєв каже, що розраховує на дружню участь журналістів та їхні зв'язки не лише з українськими.

ЗСУ розгромили командний пункт ворога під Чорнобилем, генерал РФ втік до Білорусі. Українські військові завдали шкоди 36-й армії Східного військового округу РФ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти