Харківський кіт Степан створить рекламу для відомого італійського бренду

30 листопада 2021, 15:33
Закордонні телеканали звертаються до власниці кота, щоб придбати права на ролики за участі тварини.
Харківський кіт Степан створить рекламу для відомого італійського бренду
Італійський бренд замовив рекламу в українського кота / Instagram loveyoustepan

Всесвітньо відомий італійський модний дім Valentino замовив рекламу у харківського кота Степана.

Крім цього, права на один із роликів за участю тварини придбав американський телеканал MTV. Про це розповіла журналістка Марія Малєвська, яка поспілкувалася з власницею Степана.

"Нас вже показували Discovery, американський MTV придбав права на один із роликів, з "останкіно" дзвонили. Бренд Valentino замовив рекламу", – цитує журналістка слова власниці кота Анни.

відео дня

Також у Степана часто замовляють привітання на день народження. Від своїх підписників кіт щодня отримує безліч повідомлень у соцмережах.

Анна розповідає, що Степан живе у неї вже давно – вона взяла його з вулиці 13 років тому. За словами власниці, кіт за характером "чарівний на всю голову" – більшу частину дня він просто спить.

Український кіт Степан має сотні тисяч фанатів у соціальних мережах. Він прославився своєю абсолютно байдужістю до "людських " благ. Так, власниця кота часто фотографує його, коли той "сидить" за столом, на якому стоять різні напої і частування.

Раніше Главред повідомляв, що український кіт-блогер вкрав серце всесвітньо відомої співачки Брітні Спірс. Фотографією кота, який дуже сподобався для Спірс, співачка поділилася в своєму Instagram-акаунті.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти