Хакери Anonymous запропонували окупантам угоду - винагороду та амністію в обмін на здачу зброї

28 лютого 2022, 05:15
1054
Світова спільнота Anonymous зібрала 1 млрд 225 млн 43 тисячі рублів. За кожен переданий танк екіпаж отримає п'ять мільйонів рублів на всіх.
російські військові, військові РФ, вторгнення
Міжнародна IT-спільнота готова викупити у російських військових зброю та спорядження / Фото Reuters

Міжнародна IT-спільнота Anonymous, яка оголосила кібервійну владі Росії, виступила з новою ініціативою. Вони звернулися до російських солдатів з пропозицією про винагороду взамін на те, щоби ті здали свою зброю та спорядження.

"Російські солдати, всі, хто хоче жити зі своїми сім'ями, дітьми, а не вмирати, світова спільнота Anonymous зібрала 1 млрд 225 млн 43 тисячі рублів, щоби допомогти тобі. Ми викупимо твоє спорядження, зброю надамо амністію та будь-яку валюту на рахунок або в біткоінах", - йдеться у зверненні.

За кожен переданий танк екіпаж отримає п'ять мільйонів рублів на всіх.

відео дня

Російські військові повинні вийти з білим прапором і сказати пароль - слово "мільйон". Так вони покажуть, що готові на умови.

Зазначається також, що Міністерство оборони України гарантує амністію окупантам, які здадуться.

Як повідомляв Главред, раніше хакери Anonymous зламали сайт Міноборони Росії та злили базу даних, в якій містяться телефони, email-пошти та імена працівників міністерства. У Твіттері вони опублікували посилання на архів, завантажений на файлобмінник mega.

Після цього українці почали дзвонити співробітникам російського відомства і питати, чи збирається країна-агресор забирати з України тіла російських солдатів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти