Сказали "продовжити навчання": полонені військові РФ розповіли, як їх обдурив Путін

25 лютого 2022, 08:24
1131
Капітан Міхоєв і єфрейтор Касаткін, які здалися ЗСУ, кажуть, що вони не знали, що летять в Україну. Їх завантажили в поле в окупованому Криму.
Михоев, Касаткін
Затримані українською армією капітан Міхоєв і єфрейтор Касаткін / скріншот

Російські військові, які здалися в полон Збройним силам України, кажуть, що вони нічого не знали про так звану "військову операцію" проти України, а за фактом початку війни з Україною. Їх підняли вночі та сказали "продовжити навчання".

ЗСУ опублікували відео допиту військових ЗС РФ. На кадрах - представники 11-ї окремої гвардійської десантно-штурмової бригади(Улан-Уде) гвардії капітан Міхоєв і єфрейтор Касаткін, спіймані українською армією.

"Завантаження десанту було в Криму в полі. Не знаю, де. Просто в полі. Завдання було також продовжувати навчання, куди летимо не знали. Коли опинилися в Україні, спочатку не зрозуміли", – розповіли російські військові.

відео дня

"Російські війська були обмануті Путіним. Їх вночі, виявляється, підняли по тривозі та сказали продовжити навчання, навіть не пояснивши, що їх кидають на війну з Україною. Росіяни! Зупиніть Путіна! Інакше він знищить і Росію і весь світ!" ,- написав радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко в соцмережі.

Сказали 'продовжити навчання': полонені військові РФ розповіли, як їх обдурив Путін

Як повідомляв Главред, 24 лютого в Чернігівській області у полон українцям здалися російські військові. Був затриманий цілий розвідувальний взвод 74 мотострілецької бригади.

Один з військовополонених старшина Буйничев Костянтин Сергійович з Кемеровської області розповів, що їхній взвод зайшов в Україну з боку Білорусі. Було опубліковано відео з його зізнанням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти