"Голова варить": Гордон зробив несподівану заяву про хворобу Путіна

3 серпня 2022, 08:40оновлено 3 серпня 2022, 13:57
Враження важко хворої людини і навіть хворої людини, Путін не виробляє, вважає журналіст.
Дмитро Гордон, Путін
Дмитро Гордон, Путін / скріншот

Український журналіст Дмитро Гордон засумнівався в хворобі російського диктатора Володимира Путіна.

В інтерв'ю журналісту Василю Голованову Гордон зазначив, що поширювана інформація про важкий стан президента РФ може не відповідати дійсності.

"Мені здається, що заяви багатьох політиків і громадських діячів про те, що Путін хворий, що у нього рак і він скоро ковзани рушить - це бажане видається за дійсне. Так, нормальні люди хочуть, щоб він скоріше помер. Тому, що ми розуміємо: коли помре Путін - закінчиться війна. У той же день, в той же час, варіанту іншого немає навіть. Але він нормально виглядає, добре ходить, каже, голова варить", - зазначив Гордон.

Журналіст зазначив, що уюява важко хворої людини і навіть хворої людини, Путін не виробляє. Гордон також не виключив, що чутки про нібито хворобу російського диктатора поширюються ФСБ для "дестабілізації очікувань".

Передбачувані хвороби Путіна

Раніше екс-глава британської розвідки Крістофер Стіл, який раніше керував відділом Росії в МІ-6 в Лондоні, також вважає, що Путін дійсно серйозно хворий, однак поки незрозуміло, яка саме це хвороба.

На початку червня журналістам стало відомо, що Путіна готують до операції. Її планують провести в Національному медичному Дослідницькому центрі онкології ім. Блохіна, який розташований в Москві.

За даними ЗМІ, у президента РФ діагностували рак підшлункової залози. Хвороба прогресує. Операція якщо і продовжить життя Путіна, то ненадовго. На думку джерел, мова йде максимум про 3-4 місяці.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти