Чи хворий Путін і чи готується до відставки: політолог оцінив шанси

16 листопада 2020, 08:06оновлено 18 листопада 2020, 07:36
Путін півроку сидить у бункері. Крім того є явні дивацтва в його поведінці.
Путина
Володимир Путін / Reuters

Андрій Піонтковський, російський політолог і публіцист, який живе в США, висловив свою думку щодо реальності публікацій ЗМІ про те, що президент РФ Володимир Путін серйозно хворий і найближчим часом піде у відставку.

Свою думку експерт висловив в інтерв'ю Obozrevatel.

"Я весь час намагався уникати конспіративних теорій і оцінок, пов'язаних зі здоров'ям Путіна. Але є об'єктивні речі. Наприклад, він півроку сидить в бункері, є явні дивацтва в його поведінці", - зазначив Піонтковський.

відео дня

Політолог зазначив, що нещодавно він спілкувався з інсайдерами, які підтвердили – "існує тенденція ослаблення реальної влади Путіна".

"І не тому, що йому кинули виклик і якісь люди з його оточення пропонують іншу програму. А просто чисто фізично - людині зі слабеньким здоров'ям і психологічним станом, що знаходиться у бункері, дуже важко ефективно управляти такою великою державою і контролювати всі процеси. Тож, ця тенденція дійсно об'єктивна", - вважає Піонтковський.

Нагадаємо:

Довідка. Володимиру Путіну 68 років. Путіна вперше обрали російським президентом 26 березня 2000 року, пише Wikipedia.

Хвороба Паркінсона - це хронічне неврологічне захворювання, що є характерним для людей старшого віку. Захворювання повільно прогресує і б'є по моториці людини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти