Це не остання війна для України, у 2025-му вона може бути учасником протистояння з Китаєм – Сотник

28 березня 2023, 04:30
Україну приймуть до НАТО, а після цього українські військові можуть брати участь в розбірках з Китаєм, які неминучі, каже журналіст.
Украинские военные, Александр Сотник, флаг Китая
У 2025-му може відбутися зіткнення з Китаєм, і Україна братиме в ньому участь, прогнозує Сотник/ 93 ОМБр Холодний Яр, ua.depositphotos.com, скрін

Після повномасштабної війни з країною-агресоркою Росією Україні буде відведена важлива роль на міжнародній арені. У майбутньому Україна вступить до НАТО. Але нинішня війна може стати не останньою для України – уже перебуваючи у складі Північноатлантичного альянсу вона може брати участь у війні з Китаєм.

Таку думку висловив головний редактор каналу Sotnik-TV, журналіст, письменник, публіцист Олександр Сотник під час чату на Главреді. Він вважає, що у подальшому Україна займатиме важливе місце на європейській арені.

"Україні в майбутньому буде відведена важлива роль. Вона може стати буферною зоною. І вона просто приречена на вступ до НАТО. США не просто так зацікавлені в посиленні України і посиленні свого впливу в Україні. Зрозуміло, що конфігурація щодо впливу в Європі зміниться. Україна в союзі з Польщею займе дуже важливе місце в європейському співтоваристві", – зазначив Сотник.

Хто такий Олександр Сотник

Олександр Сотник (творче ім'я – Саша Сотник) – письменник, публіцист, автор-виконавець пісень, диктор радіо і телебачення, блогер. Творець і автор каналу Sotnik-TV. Виступає з жорсткою критикою російської влади. 11 березня 2010 року підписався під зверненням "Путін повинен піти". Під час російсько-української війни неодноразово виступав з осудом російської збройної агресії проти України, пише Вікіпедія.

За словами журналіста, 2023 рік в адміністрації президента США Джо Байдена може стати "роком, коли потрібно закінчити з Путіним". А от у 2025-му може відбутися зіткнення з Китаєм.

"2024 рік – це електоральний цикл (восени 2024 року повинні відбутися чергові президентські вибори у США – ред.), а на 2025 рік призначені розбірки з Китаєм. Зіткнення з Китаєм неминуче в тому чи іншому вигляді. Як воно буде відбуватися, ми зараз теж поки що не знаємо. Але Україні відведена, безумовно, дуже важлива роль. Україна буде займати важливе місце і в європейському співтоваристві, і на цьому п'ятачку", – поділився прогнозом Сотник.

За його словами, він не відкидає варіанту, що зіткнення з Китаєм може відбутися. Сотник зазначає, що перша половина XXI століття може стати "оплатою рахунків, принесених із ХХ століття".

"Це рахунки різних "-ізмів": комунізму, фашизму, фундаменталізму, а це і Іран, і постсовкова Росія, і червоний Китай, і цей засранець із Північної Кореї Кім Чен Ин. Всі ці червоно-коричневі та ісламсько-фундаменталістські диктатури – це і є той самий рахунок, який чекає своєї оплати від людства з ХХ століття. Все це накопичувалося тоді, а платити за цю справу доведеться тепер", – висловив думку Сотник.

Війна в Україні

Російські загарбники вранці у понеділок, 27 березня, вдарили по місту Слов’янськ у Донецькій області двома ракетами С-300. Станом на цей час відомо про двох загиблих і 29 поранених. Серед постраждалих є дитина. Внаслідок удару були зруйновані адміністративні та офісні будівлі, 5 багатоповерхівок та 7 приватних будинків.

Раніше у CNN зазначали, що диктатор країни-агресорки РФ Володимир Путін своєю заявою про намір розмістити на території Білорусі тактичну ядерну зброю намагається ще більше підвищити рівень загрози в Європі. Таким чином він хоче "підняти ставки" у протистоянні РФ із Заходом.

Нагадаємо, Світовий банк нещодавно оголосив, що на відновлення України від шкоди, яку їй вже нанесла країна-агресорка РФ після початку повномасштабного вторгнення, потрібно до 411 мільярдів доларів. Видання The New York Times повідомило, що у світі зростає підтримка того, що ці кошти повинна заплатити Росія.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти