"Це ключ до перемоги на сході": генерал СБУ назвав головну мету для ЗСУ

24 червня 2022, 17:02
Віктор Ягун переконаний, що Україна зуміє переломити ситуацію і зломити ворога.
Ягун
Генерал СБУ назвав головну мету для ЗСУ/ УНІАН, скріншот

Харківський напрямок є найскладнішим і важливим для України у війні проти Росії.

Генерал-майор запасу СБУ Віктор Ягун переконаний, що зусилля потрібно сконцентрувати саме на цьому напрямку, пише "Сьогодні".

"Найскладніша ситуація зараз в Харківській області, тому що Харківська область - це ключ до перемоги на Сході", - сказав Ягун.

відео дня

За словами генерала, якщо Україна зуміє переломити ситуацію і зломити ворога, перейшовши через Сіверський Донець і форсуючи Печенізьке водосховище, поставки озброєння Ізюмського угруповання росіян будуть перекриті. Тоді, додає він, у ворога все може "посипатися".

читайте такожАтака на Харків і захоплення Слов'янська: Зеленський розкрив новий напрямок удару РФ"І це реально може допомогти нам звільнити всю Харківську область і вийти до кордонів РФ в Луганській області", - додав він.

Раніше військовий експерт Олег Жданов порадив жителям Харкова краще покинути місто найближчими днями. Це стосується жінок і дітей. За його словами, покинути варто, принаймні, з тих районів, в які дістає російська артилерія.

20 червня голова Харківської ОВВА Олег Синегубов заявив, що через обстріли військ Росії по Харкову та області в понеділок загинули троє місцевих жителів. Удари фіксували з систем РСЗВ по Київському, Шевченківському, Салтівському та Індустріальному районах міста. Також ворог б'є по Харкову та області ракетами. Обстріли ведуться по Чугуєву, Лозовій, Золочівській та Дергачівських громадах.

Дивіться новини Харкова онлайн:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти