"Душити, не відпускаючи взагалі": Арестович потрапив у гучний скандал з приводу жінок

28 вересня 2023, 12:52
1357
Колишній радник офісу президента Олексій Арестович потрапив в черговий скандал – на це раз з сексистським відтінком.
Арестович, дівчина
Арестович, дівчина / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com і скріншот

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович влаштував черговий скандал - на це раз з сексистським душком. На своєму платному закритому відеосемінарі він пропагував, ні багато, ні мало, фізичне і моральне насильство по відношенню до жінок. Про це в Telegram написала народний депутат Інна Совсун.

Судячи з усього, Арестович сильно захопився повістю "Собаче серце" скандального радянського письменника і українофоба Михайла Булгакова. І запропонував чоловікам вести себе рівно так само, як персонаж цього твору Шаріков вчиняв з кішками.

"Хлопчики, поки нас дівчатка не чують і ми можемо з вами нормально і відверто поговорити, що хочеться зробити з цими створіннями в нормі? Придушити! При чому душити, не відпускаючи взагалі. Ось просто придушити. Ні, спочатку, звичайно, хочеться [займатися з ними інтимом – грубо, Главред], але потім, коли вже набридло або звикли, далі хочеться придушити. Задушити, щоб її ніколи не було і ще після цього року три не розмикати пальці, поки гарантовано не задушиш. З цим ниттям, з тривожністю, зі спробою контролювати, зі спробою каструвати, зі спробою не пускати і так далі", – заявляв Арестович.

І це був лише початок. Також Совсун (з подачі блогерок з проекту "Палає") опублікувала деякі інші цитати Арестовича з вебінару. Зокрема - "Жінка повинна дивитися на чоловіка, як на ідола", "Під час сварки чоловік повинен відійти подалі, кинути гаманець і сказати:"Іди, купи собі все, що хочеш"". І так далі, і в тому ж дусі.

"Я написала заяву в правоохоронні органи про вчинення Олексієм Арестовичем кримінального правопорушення, передбаченого статтею 300 Кримінального кодексу ‒ поширення відеопродукції, що пропагує культ насильства і жорстокості", ‒ написала Совсун.

Нагадаємо, раніше в серпні минулого року в інтерв'ю Дмитру Гордону тодішній радник керівника Офісу президента Олексій Арестович заявив, що балотуватиметься на пост глави держави на наступних президентських виборах за однієї умови – якщо Володимир Зеленський не висуватиме свою кандидатуру.

До того повідомлялося про те, що відома українська поспівачка (і колишня солістка групи Nikita) і волонтер Даша Астаф'єва здивувала шанувальників новими фото з радником керівника офісу президента Олексієм Арестовичем.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти