"Мала б підкорювати сцени": юна українська гімнастка загинула під завалами в Маріуполі

23 березня 2022, 14:45
Життя дитини обірвав ворожий снаряд. Після обстрілу окупантами будинок дівчинки завалився, вона була похована під уламками.
'Мала б підкорювати сцени': юна українська гімнастка загинула під завалами в Маріуполі
Юна українська гімнастка загинула під завалами в Маріуполі/ Instagram Анастасії Мещаненкової

Під завалами у Маріуполі загинула 10-річна українська гімнастка Катерина Дяченко. Дівчинка перебувала в будинку, у який влучив снаряд російських окупантів.

Внаслідок обстрілу будівля обвалилася, гімнастка опинилася під уламками. Про смерть дівчинки повідомила її тренерка з художньої гімнастики Анастасія Мещаненкова в Instagram.

На цю трагічну подію відреагували і знайомі тренерки. Вони наголосили, що дівчинка мала б підкорювати сцену, а не віддати своє життя у війні.

відео дня

"У Маріуполі загинула вихованка моєї одногрупниці. Цьому може бути виправдання? Подивіться на цю талановиту дівчинку. Вона мала підкорювати сцени та дарувати посмішки світу. У чому винні діти? Я вірю, що для кожного, хто причетний до цих злодіянь, знайдеться місце у пеклі. І якнайшвидше", – написала знайома Міщаненкової Аліна Брошкова.

'Мала б підкорювати сцени': юна українська гімнастка загинула під завалами в Маріуполі

Нагадаємо, російські війська продовжують стирати з лиця землі Маріуполь. Житель міста не можуть евакуюватися і сидять в страху від вибухів. Маріупольці, яким вдалося вирватися з міста в жаху розповідають, що там твориться "справжнє пекло".

Також раніше окупанти запропонували мерії Маріуполя перейти на бік Росії, повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. У відповідь на таку пропозиції влада міста послала загарбників вслід за російським військовим кораблем.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти