Дичина у Мелітополі: у квартирі-сміттєзвалищі серед гір сміття жила маленька дитина

21 січня 2022, 13:34оновлено 21 січня 2022, 14:09
Мати дитини не змогла пояснити, чому довела житло до такого стану
Дичина у Мелітополі: у квартирі-сміттєзвалищі серед гір сміття жила маленька дитина
У Мелітополі знайшли квартиру-звалище / скріншот

У Мелітополі Запорізької області виявили житлову квартиру, яка була завалена сміттям, а серед завалів жила дитина.

Про це стало відомо після того, як співробітник фірми інтернет-провайдера прийшов обладнати інтернет в одній з квартир. Він побачив повну антисанітарію і і відправив відео в Службу у справах дітей.

"У Мелітополі працівник прийшов підключити сім'ї з дитиною 7-8 років Інтернет і був в шоці. Чоловік поскаржився в органи опіки", - йдеться в повідомленні.

Як стало відомо пізніше, відео було зроблено влітку минулого року. Про це заявили в службі у справах дітей Мелітопольської міської ради Запорізької області.

"Соціально-відповідальні люди, не поширюючи відео, відразу направили його в службу у справах дітей, так як бачили там присутність малолітньої дитини. Негайно за вказаною адресою фахівцями служби був здійснений виїзд, повідомлено суб'єктам соціального захисту для оцінки потреб/ситуації сім'ї, в ході роботи була проведена профілактична бесіда з матір'ю, щодо створення належного середовища проживання для дитини. Також, враховуючи, що дитина шкільного віку була запитана в школі: претензій до виконання матір'ю батьківських обов'язків у адміністрації та вчителів немає, дитина забезпечена всім необхідним, має речі по сезону", — розповіли в службі у справах дітей.

Зазначається, що мати дитини не змогла пояснити, чому довела житло до такого стану. Однак зараз квартира сім'ї "має динаміку значного поліпшення".

У службі у справах дітей обурилися, що відео з'явилося через півроку після того, як проблема була вирішена.

Увага! Відео містить ненормативну лексику:

Нагадаємо, у Тернополі поліція спільно з працівниками соціальних служб вилучили з родини 11-річну дитину з глухотою. Хлопчик жив у таких страшних умовах, що зрадів, коли його повезли до реабілітаційного центру.

У місті Кривий Ріг Дніпропетровської області в багатоквартирному двоповерховому житловому будинку в одній з квартир виявили 15-річну дівчинку Богдану, яка має інвалідність через хворобу Дауна, не розмовляє, не ходить і важить дев'ять кілограм.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти