Сморід, антисанітарія, сміття: одеситка перетворила квартиру на звалище і жила там з 9-річним сином і собакою

31 серпня 2021, 11:14оновлено 31 серпня 2021, 22:20
Двоє старших дітей втекли від горе-матері та тепер живуть з батьком, а маленького Давида вдалося забрати лише зараз. Жінку хочуть позбавити батьківських прав.
1630396185-7042.png
У одеситки є собака , але на вулицю гуляти вона його не водить / usionline.com

В Одесі на проспекті Добровольського жінка перетворила власну квартиру на звалище. У цьому смороді, антисанітарії та смітті жила жінка, її 9-річний син Давид і собака. Ретривера господиня не водить гуляти, тому тварина ходить в туалет прямо в квартирі.

Квартира належить чоловікові одеситки на ім'я Ольга. У пари - троє дітей, старшим - 14 і 11 років, вони пішли жити до батька, а ось Давида вдалося забрати лише зараз, повідомляє місцеве видання usionline.com.

Повідомляється, що в квартирі складно знаходиться навіть упродовж п'яти хвилин через сморід. На підлозі, меблях, посуді – бруд і сміття. Ольга проблеми не бачить і вважає, що в квартирі потрібно лише зробити ремонт.

відео дня

За словами Віктора, він платив жінці аліменти, але витрачала вона їх не на дітей.

"Я служив на Сході України, давав їй (дружині, — ред.) аліменти, ще коли всі троє дітей жили у неї. Вона говорила, що Єва (старша дочка, — ред.) хоче музичний центр, Я дав гроші. А потім приїжджаю, а нічого немає. Вона всі гроші витрачає на їжу, причому в основному годує себе і собаку", - поділився чоловік.

Сусіди ж кажуть, що вона тримала хлопчика не лише в антисанітарних умовах, але ще й піднімала на нього руку.

"Я живу на 3-му поверсі, мені все чутно, вона часто і руку на хлопчика піднімає, і кричить матом, і те, до якого вона стану квартиру довела. Це жахливо", - розповіла виданню одна з мешканок будинку.

Співробітникам Служби у справах дітей вдалося переконати жінку передати хлопчика батькові. Тепер Віктор буде через суд домагатиметься позбавлення Ольги батьківських прав.

Як повідомляв Главред, в Одесі жінка закрила в квартирі 3-річну дитину і пішла на кілька днів, а сусіди запідозрили недобре і викликали поліцію, оскільки у них почала капати вода зі стелі.

У Тернополі поліція спільно з працівниками соціальних служб вилучила з сім'ї 11-річну дитину з глухотою. Хлопчик жив у таких страшних умовах, що зрадів, коли його повезли до реабілітаційного центру.

У місті Кривий Ріг Дніпропетровської області в багатоквартирному двоповерховому житловому будинку в одній з квартир виявили 15-річну дівчинку Богдану, яка має інвалідність через хворобу Дауна, не розмовляє, не ходить і важить лише дев'ять кілограмів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти