Дев'ятикласник забив до смерті 55-річну жінку за цигарку, а його батько сховав тіло

18 лютого 2022, 17:37оновлено 18 лютого 2022, 19:08
14-річний підліток у всьому зізнався.
Дев'ятикласник забив до смерті 55-річну жінку за цигарку, а його батько сховав тіло
Дев'ятикласник у Черкасах забив до смерті 55-річну жінку / скріншот з відео

У Чернівцях 14-річний школяр підозрюється у жорстокому вбивстві 55-річної жінки, яка прийшла до його батька на застілля.

Хлопець зізнався, що не поділив з нею сигарети, а потім став бити всім, що траплялося під руку, розповіли у сюжеті "ТСН".

Побив жінку сковородою і качалкою

Трагедія сталася в квартирі в центрі міста. Батько школяра запросив до себе на чарку 55-річну жінку. Підліток приєднався до застілля, а вже через кілька годин жорстоко вбив гостю. Сліди крові на стінах досі нагадують про моторошне вбивство. У поліції розповідають, жінка і підліток посварилися, коли господар будинку пішов спати.

"Юнак побив жінку сковородою і качалкою, після чого пішов з дому", — розповіли в поліції.

Від численних ударів жінка померла. Прокинувшись вранці і побачивши померлу, батько вирішив приховати злочин - тіло викинув в декількох метрах від будинку.

"Тіло знайшли поблизу сміттєзвалища біля двору, де розташовані житлові будинки", - уточнили в поліції.

У скоєному підліток зізнався

Коли правоохоронці вийшли на слід батька з сином і опитали їх – школяр у всьому зізнався. Мотив потряс навіть правоохоронців, мовляв, обурився тим, що жінка без дозволу взяла його сигарети.

читайте також"Їздив з понівеченими тілами по місту": під Києвом по-звірячому вбили подружню паруСусіди шоковані подією і зізнаються, хоч старшокласник і був непривітний, такого від нього не очікували, запевняють, що у всьому винен алкоголь. Батько почав пиячити два роки тому, коли дружина підписала контракт з армією і поїхала з дому. Син незабаром теж приєднався до застілля.

"Всі з Дунаївців бомжі, які були, всі туди до Васьки. Я Василя просив, говорив, що чимось закінчиться фатальним. Музика до ранку, співають, танцюють, товчуться. Воно до того йшло, ми не раз їх просили, попереджали", – розповідають сусіди.

Про те, що в родині не все добре, в школі дев'ятикласника знали. Через систематичні прогули учня вчителі навіть звернулися до соцслужби. Однак агресії, кажуть, за ним ніколи не помічали. "Конфліктів з однокласниками або учнями школи у нього не було. Шоковані дуже", - каже директор школи Оксана Калиновська.

Сім'я була на обліку

У службі у справах дітей запевняють, під час їхніх візитів вдома у чоловіка з сином все було добре.

"Жодного разу в алкогольному сп'янінні ми не бачили ні сина, ні батька. Підозрілого нічого не було", - стверджують у відомстві.

Однак за цей же час поліція склала на чоловіка 4 протоколи за розпивання алкоголю з сином і неналежне виконання батьківських обов'язків.

Зараз школяр перебуває в ізоляторі, його чекають численні експертизи. Якщо його провину доведуть, він буде нести повну кримінальну відповідальність.

Раніше ми повідомляли, що у Львівській області в Стрийському районі 22-річний чоловік спочатку побив, а потім зарізавши свого 66-річного батька. Конфлікт, який закінчився трагічно, спалахнув між батьком і сином під час розпивання спиртного.

У Луцьку Волинської області сталося жорстоке подвійне вбивство. 62-річний Василь Пилип'юк убив доньку та колишню дружину. Тіло дівчини знайшли в коридорі. Ймовірно, вона намагалася втекти. Її мати в момент нападу спала.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти