Дівчину викинули з кафе за зауваження про пісні Лепса: скандал набрав нових обертів

5 липня 2023, 14:52
1940
Чоловіком і жінкою, які грубо виштовхали дівчину із закладу, зайнялася поліція. При цьому чоловіку ще й вручили повістку.
Скандал в кафе под Киевом
Поліція зайнялася чоловіком і жінкою, які виштовхали дівчину з кафе за зауваження про пісні Лепса/ колаж: Главред, фото: скрін, УНІАН

Скандал, який розгорівся після агресивного поводження з дівчиною, що зробила зауваження у кафе під Києвом через співання у закладі пісень російського співака-путініста Григорія Лепса, набрав нових обертів. Чоловіком і жінкою, які грубо виштовхали дівчину з кафе, зайнялася поліція, а чоловіку ще й вручили повістку.

Правоохоронці склали адмінпротоколи на порушників. Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини.

"У Погребах поліцейські Київщини склали адмінпротокол (стаття 173 КУпАП – дрібне хуліганство) на чоловіка та жінку, які на зауваження громадянки почали агресивно поводитись. Крім цього, військові вже вручили правопорушнику повістку для явки до Броварського ТЦК та СП", – повідомили в пресслужбі поліції.

відео дня

Перед цим правоохоронці притягли до адміністративної відповідальності директора цього кафе.

Згідно зі статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення, правопорушникам може загрожувати:

  • штраф від 51 до 119 гривень,
  • або громадські роботи на строк від 40 до 60 годин,
  • або виправні роботи на строк від 1 до 2 місяців з відрахуванням 20% заробітку,
  • або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Нагадаємо, у Києві в одному з кафе відвідувачі під час застілля почали співати пісні скандального російського співака Григорія Лепса, який підтримує політику російського диктатора Володимира Путіна і російську збройну агресію проти України. Коли дівчина, яка це почула, спробувала зафіксувати це на телефон і зробила зауваження адміністрації закладу, її грубо виштовхали за двері.

Раніше повідомлялося, що путіністи Микола Басков і Григой Лепс відзначилися заявою. Вони пообіцяли платити мільйон рублів (а це 434 тисячі грн) за кожен підбитий танк Leopard. За словами Баскова, до цієї "благородної ініціативи" долучаться й інші російські виконавці.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти