"Чи буде війна з Росією?": Данилов розповів про готовність України

26 листопада 2021, 11:35
Секретар РНБО заявив, що у відомстві вже давно аналізують можливість прямого конфлікту.
Данилов
Данилов розповів про готовність України до війни з Росією / УНІАН

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов вважає відкритим питання можливого військового вторгнення Росії. Водночас він запевнив, що Україна до такого повороту подій повністю готова.

У прямому ефірі ток-шоу "Право на владу" секретар РНБО зазначив, що новий виток агресії з боку РФ не стане несподіванкою для нашої країни.

"Чи Готова Україна? – Да. Чи буде війна? - На сьогоднішній день це питання відкрите. Але ми до цього повинні бути готові. Ми до цього готувалися довго і це для нас не було несподіванкою", — запевнив Данилов.

Також він зазначив, що аналізувати ситуацію і робити висновки про можливе вторгнення в РНБО почали після перших публікацій в американській пресі.

читайте також"Потенціал за пару годин зібратися є": Рада готова ввести режим НС у разі вторгнення РФ"Коли відбуваються ті чи інші події, ми дуже ретельно їх аналізуємо, систематизуємо і робимо свої висновки. Як тільки починалися перші повідомлення від Washington Post, ми зрозуміли, про що йде мова", - заявив Данилов.

Раніше в РНБО повідомили, що аналізують ситуацію щодо можливого вторгнення Росії в Україну на початку 2022 року, а світові країни вже усвідомили, що президент Росії Володимир Путін продовжує загострювати ситуацію.

Нагадаємо, раніше заявив радник глави ОП, спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович наступ російських військ на територію України призведе до втрати боєздатності Збройних сил Росії та поставить під питання існування політичного режиму Володимира Путіна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти