"Велике будівництво": на обході Хотина уклали нижній шар асфальту

20 січня 2022, 12:17
84
Всього за 2021 рік на Буковині за президентською програмою "велике будівництво" відновили 128 км доріг державного значення.

У Чернівецькій області завершили ремонт обходу міста Хотин у нижньому шарі асфальтобетону, там влаштували тимчасову розмітку. Відновлення 7-кілометрового відрізу дороги Н-03 Житомир - Чернівці проходить в рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Про це повідомила Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.

"Попереджувальні знаки про виконання ремонтних робіт не забирали, адже завершувати відновлення об'їзної міста Хотин будуть у 2022 році, з настанням тепла. У ремонті відрізок дороги, що від транспортного кільця у селі Атаки до в’їзду у місто Хотин", - йдеться у повідомленні.

На перехідному об'єкті вже влаштували основу дороги, провели регенерацію покриття та нижній шар з крупнозернистого асфальтобетону. Наступного року планують завершити всі роботи, нанести нову розмітку та відкрити рух транспорту.

відео дня

Загалом за 2021 рік на Буковині за президентською програмою "Велике будівництво" відновили 128 км доріг державного значення.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський повідомив, що в рамках програми "Велике будівництво" вже відновили понад 14 000 км доріг по всій Україні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти