"Бавовна" в Донецьку: є попадання в "прокуратуру" і казарму окупантів

19 лютого 2023, 17:58
В результаті точних влучань під удар потрапила будівля "прокуратури ДНР".
Скріншот
"Бавовна" в Донецьку / скріншот

У неділю, 19 лютого, на території тимчасово окупованого Донецька були зафіксовані "прильоти".

В результаті "бавовни" пошкоджена казарма російських військових і "прокуратура ДНР". Про це повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко в Telegram.

Він уточнив, що в результаті точних попадань під удар потрапила будівля "прокуратури" і гуртожиток, який військові РФ використовували в якості казарми.

відео дня

"Зверніть увагу при цьому на місце ураження. Зібрані ліжка, ніякого натяку на громадське життя", — зазначив радник міського голови Маріуполя.

Він також нагадав, що прильоти по розташуванню окупантів відбулися після ракетного удару РФ по Україні.

"Вчора смакувати запуски Калібрів по мирним містам України, а вже за 15 годин скиглити, що раптом якась бавовна завітала в російську казарму в центрі Донецька", - додав Андрющенко.

Скріншот
/ Скріншот

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Маріуполі на Донеччині Російські окупанти влаштували перестрілку один з одним. Це сталося в ніч на понеділок, 6 лютого. Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що причиною стрілянини міг бути алкоголь. Таким чином, алкоголь вже "став союзником опору", каже радник мера міста.

Раніше у Маріуполі партизани знищили російського загарбника з окупаційної адміністрації, ще один отримав поранення. В районі окупаційної адміністрації був підірваний автомобіль ВАЗ білого кольору, перефарбований в болотний камуфляж.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти