"Кремлівські щури вже тремтять": Резніков заявив, що наближається переломний момент у війні

4 березня 2022, 10:25
Міністр оборони підбив підсумки перших 8 діб війни.
Солдат, ЗСУ
Резніков вважає, що наближається переломний момент у війні / УНІАН

Міністр оборони України Олексій Резніков звернувся до українців з надихаючою промовою.

На його думку, війна в Україні наближається до переломного моменту: "Ми даємо відсіч російським окупантам вже другий тиждень. У ці години та дні відбувається злам ситуації. Час зламу потребує зібраності, особливої концентрації".

Також міністр оцінив військову ситуацію на 8 день після початку війни-ранок 4 березня 2022: "Залишається складною ситуація на півдні, де ворог в останні години обстрілював Запорізьку АЕС. Але бойовий дух людей у козацькому краї такий, що окупанти приречені на поразку. Нездоланною фортецею стоїть Харків. Уся Україна з болем дивиться на російські обстріли. Але тепер вся Європа знає, що Харків – не тільки інтелектуальний та промисловий центр, але й горде місто відважних громадян. Б’ються Сумщина та Чернігівщина. Вони рятують Київ від облоги. Поки управління країною та армією не порушене – у ворога жодних шансів.На сході та півдні – скрізь – український народ дає відсіч ворогу і наближає перемогу".

відео дня

Крім того Резніков зазначив, що за 8 діб втрати російської армії перевищили 10 тис.вбитих (серед яких мінімум один російський генерал), поранених і полонених. Знищену російську бронетехніку вже доводиться вимірювати не одиницями, а батальйонами і бригадами.

У Збройні Сили в якості трофеїв надійшло безліч танків і бронемашин, а також кілька машин зі снарядами в РСЗВ, яким російські військові злочинці обстрілюють мирні українські міста. "Усі ці снаряди "повернуться" ворогу", - запевнив Міністр оборони.

Закінчив свою "промову" Олексій Резніков на мажорній ноті, наскільки це можливо в умовах воєнного стану: "Але хочу сказати усім. Українці – ви неймовірні! Ворог спантеличений і наляканий. Ми його ще не перемогли. Але цей час невідворотньо наближається. Кремлівські щури вже тремтять. ... Ми захистимо нашу країну і залишимо її майбутнім поколінням квітучою, успішною, кращою, ніж була".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти