63% українців хочуть перегляду Мінських угод - нове опитування

17 лютого 2022, 12:35
В результаті опитування з'ясувалося, що 67% респондентів погано знайомі зі змістом Мінських угод. І лише 12% кажуть, що якісно в них розбираються.
Україна, Росія
63% українців хочуть перегляду Мінських угод / ua.depositphotos.com

Більшість українців (63%) вважають, що Україні слід переглянути Мінські домовленості щодо врегулювання ситуації на Донбасі і підписати нові. Про це свідчать результати опитування, яке провело соціологічне агентство "Рейтинг" у лютому нинішнього року.

За даними соціологів, 11% вважають, що Україна повинна виконати всі вимоги. 18% вважають, що Україна повинна вийти з переговорного процесу взагалі. При цьому, за даними "Рейтингу", кількість прихильників перегляду угод за останні роки збільшилася.

При цьому 67% опитаних зазначили, що поверхнево знайомі зі змістом Мінських угод. І лише 12% кажуть, що дуже добре знають їх зміст.

відео дня
63% українців хочуть перегляду Мінських угод - нове опитування

читайте такожМінські угоди на умовах РФ не можуть бути виконані - Кулеба

Перегляд Мінських угод:

Канцлер Німеччини Олаф Шольц 14 лютого приїжджав до Києва, де провів переговори з президентом України Володимиром Зеленським. Про підсумки переговорів можна почитати тут.

15 лютого канцлер ФРН Олаф Шольц і президент Росії Володимир Путін провели переговори в Москві. Сторони обговорили ситуацію із загрозою військового вторгнення Росії в Україну, врегулювання російсько-українського конфлікту на Донбасі, проблеми безпеки в Європі, обстановку з газопроводом Північний потік-2 і транзитом газу через територію України.

Дискусія тривала більше 3 годин. Главред зібрав всі головні заяви сторін.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти