"44 - не 70": Зеленський відповів на фейк про своє здоров'я і потролив "похилого" Путіна

21 липня 2022, 16:21
Фейки про президента поширює Росія, підкреслив Володимир Зеленський.
Зеленський Путін
Володимир Зеленський нагадав про пенсійний вік Володимира Путіна / Колаж Офіс президента, УНІАН

Президент України Володимир Зеленський прокоментував фейкову інформацію про те, що нібито у зв'язку з погіршенням стану здоров'я він перебуває реанімації.

Глава держави записав відеоролик зі свого кабінету. Він спростував фальшиву інформацію.

За його словами, фейки про нього поширює Росія.

"Так міцно як зараз, я ще себе ніколи не відчував. І погана новина для тих, хто запускає такі фейки – я не один, нас таких 40 мільйонів", - сказав президент.

При цьому він сказав, що відчуває себе чудово в свої 44 роки (Зеленський народився 25.01.1978 р. – ред.), а також натякнув на похилий вік президента РФ Володимира Путіна (Путін народився 7.10.1952 р. – ред.).

"І при всій повазі до похилого віку, 44 – це не 70", - додав Зеленський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в результаті кібератаки на сервери і мережі радіостанцій TAVR Media ("Радіо Байрактар", "Мелодія FM" та інші) в ефірі прозвучав фейк про погіршення стану здоров'я президента Володимира Зеленського.

Як говориться в заяві радіогрупи TAVR Media, відповідні служби працюють над вирішенням проблеми після ворожої кібератаки.

"Інформація про проблеми зі здоров'ям президента України Володимира Зеленського не відповідає дійсності", - підкреслили в компанії.

Що відомо про фейки РФ

Раніше повідомлялося про те, що за вказівкою Кремля на тимчасово окупованих районах України агресори поширюють фальшиві газети, на сторінках яких опубліковані фальшиві заяви головкому ВСУ Валерія Залужного та радника керівника офісу президента Олексія Арестовича.

Крім того, кажуть українські чиновники, в цих підроблених газетах нібито влада Запорізької області звинувачує офіційний Київ у "геноциді Криму".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти