300 окупантів стали "двохсотими": ЗСУ провернули неймовірну операцію на Харківщині

29 липня 2022, 14:57
1693
Загарбники, які вижили, тепер відмовляються йти в бій.
ВСУ
ВСУ / УНІАН

У Харківській області ЗСУ провели блискучу операцію зі знищення окупантів. Нашим захисникам вдалося одночасно 300 російських загарбників.

Всі ті, що вижили категорично відмовляються повторно брати участь у бойових діях проти України, пише "24 канал"з посиланням на джерела в українській розвідці.

За інформацією журналістів, 300 поранених загарбників відвезли до Луганська, але багато з них не виживуть через ненадання належної медичної допомоги.

відео дня

читайте також"РФ кине з зарплатою і його сім'ю": ЗСУ ліквідували окупанта, який не встиг повоювати навіть місяцьНагадаємо, військовий журналіст Дмитро Леонтьєв, який знімав пропагандистські сюжети для кремлівського телебачення, був ліквідований в Україні. Воєнкора з Воронежа вже поховали на батьківщині.

Також ми повідомляли, що Збройні Сили України ліквідували окупанта з Уфи Азата Шакірова. У країні-агресорі РФ він був відомий як DJ Mongol. У Росії стверджують, що 34-річний Шакіров вирішив піти на війну добровільно. Загарбник дослужував останній місяць контракту в одній з військових частин спеціального призначення.

Дивіться новини Харкова онлайн:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти