В Україну приїхали недорогі розумні годинники Mi Watch Lite

15 лютого 2021, 12:32
Аксесуар володіє 1,4-дюймовим сенсорним TFT-дисплеєм, захистом за стандартом 5 АТМ, має 11 режимів тренувань, а також функцією навігації GPS і ГЛОНАСС
В Україну приїхали недорогі розумні годинники Mi Watch Lite
В Україну приїхали недорогі розумні годинникі Mi Watch Lite / Xiaomi

Xiaomi представила в Україні Mi Watch Lite - це другий смарт-годинник компанії, що з'явилися на нашому ринку. Пристрій запропоновано у двох колірних варіантах корпусу, а також з п'ятьма кольорами ремінців.

Корпус Mi Watch Lite захищений за стандартом 5 ATM, що дозволяє приймати душ, плавати в басейні та у відкритій водоймі, не знімаючи гаджет, а також не боятися потрапити з ним під зливу.

Новинка володіє 1,4-дюймовим сенсорним TFT-дисплеєм з роздільною здатністю 230х230 точок і функцією автоматичного регулювання яскравості. Пристрій дозволяє дивитися повідомлення з месенджерів, повідомлення, погоду та іншу корисну інформацію, а також дозволяють управляти музичним плеєром на смартфоні. Аксесуар має 11 режимів тренувань, цілодобове відстеження пульсу, моніторинг якості сну і дихальні вправи для боротьби зі стресом.

відео дня

З інших особливої Mi Watch Lite можна виділити: датчики GPS і ГЛОНАСС, які зустрічаються не так часто в моделях подібної цінової категорії, 120 різноманітних циферблатів з можливістю кастомізації, а також до 9 днів роботи при стандартному режимі використання.

Попереднє замовлення на Mi Watch Lite в Україні вже стартувало, а в продаж вони надійдуть до кінця цього тижня за рекомендованою ціною 1899 грн.

Раніше в цьому місяці офіційний магазин компанії Xiaomi на AliExpress запустив продажі флагманського смартфона Mi 11 для міжнародного ринку, в тому числі в Україні.

Раніше він продавався тільки в Китаї, і вже встиг заслужити звання найпотужнішого серед Android-смартфонів. А за три тижні продажів був досягнутий рубіж в один мільйон смартфонів.

За межами Китаю Xiaomi Mi 11 буде пропонуватися у двох версіях:

  • Xiaomi Mi 11 з 8 ГБ оперативної пам'яті та 128 ГБ вбудованої пам'яті за 21 199 грн;
  • Xiaomi Mi 11 з 8 ГБ оперативної пам'яті та 256 ГБ вбудованої пам'яті за 23 470 грн.

Якщо на рідному ринку девайс можна взяти в білому, чорному і синьому кольорах з матовою кришкою з пластику, спеціальному виданні з автографом гендиру компанії та ребристою поверхнею, а також з задником, зробленим під шкіру, то для міжнародного ринку доступні тільки останні два варіанти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти