Стали відомі нові подробиці про шосту частину Battlefield

7 лютого 2021, 17:35оновлено 24 березня 2021, 19:26
Будемо сподіватися, що рекламна компанія нової частини відомої серії шутерів буде більш вдалою, ніж у Battlefield 1.
Стали відомі нові подробиці про шосту частину Battlefield
Battlefield 6 вийде до кінця 2021 року / EA

За інформацією інсайдера Тома Хендерсона, в новій частині Battlefield розробники планують поліпшити вже ставши традиційною для серії механіку руйнування. Вперше вони створять незаскриптовані руйнування хмарочосів.

Повідомляється, що практично всі об'єкти в грі будуть повністю руйнівні, при цьому падати будівлі будуть не по скриптах, а унікально, в залежності від нанесених їм пошкоджень.

Іншими словами, можна буде знищити практично всі будівлі, окрім найважливіших. Таким чином у гравців з'явиться абсолютно новий елемент тактики на полі бою. Раніше Хендерсон також повідомляв, що наступна частина франшизи запропонує битви на картах до 128 осіб. Інформація підтвердилася в офіційному анонсі: геймерів чекають "повномасштабні битви з найбільшим числом гравців в історії серії".

Зараз про Battlefield 6 відомо дуже мало. Нещодавно генеральний директор EA Ендрю Вілсон заявляв, що повноцінна презентація гри відбудеться цієї весни, а вже восени 2021 вона повинна буде вийти. За словами видавця, проєкт буде адаптований під консолі нового покоління і долучити весь їх потенціал.

Студія-розробник DICE своєю чергою обіцяє повернутися до масштабних і реалістичних битв, взяти все найкраще зі старих частин і вивести це на новий рівень, а також приділити особливу увагу консолям нового покоління. Після невдачі Battlefield V, яка вийшла у 2018 році, а вже влітку 2020 її перестали підтримувати новим контентом (при цьому EA не виконали безліч своїх же обіцянок), фанати налаштовані досить скептично.

читайте такожСюжет Battlefield 6 розповість про конфлікт між силами НАТО і Росією

Більше інсайдів про Battlefield 6:

  • Загони складатимуться з 4 бійців і зможуть об'єднуватися у взводи під командуванням одного гравця. ;
  • На вибір запропонують стандартні класи: штурмовик, підтримка, інженер і розвідник.
  • У грі з'явиться сезонний пропуск і якийсь "безплатний контент". Ймовірно, ним стане режим Королівської битви, про який Інсайдер згадував у своїх попередніх повідомленнях.
  • Нова частина буде підтримувати кросплей між усіма платформами.

Нагадаємо, що остання частина в серії – Battlefield V – вийшла 4-го вересня 2018 року та отримала досить змішані відгуки, оскільки мала ряд технічних недоліків і мало контенту на момент свого релізу. Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

Трейлер Battlefield V

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти