Розкрито деталі Battlefield 6: світова прем'єра і дата виходу

4 лютого 2021, 13:16оновлено 4 лютого 2021, 13:52
Нас чекають повномасштабні битви з найбільшим числом гравців в історії серії.
Розкрито деталі Battlefield 6: світова прем'єра і дата виходу
Battlefield 6 вийде до кінця 2021 року / EA

EA підтвердили, що вже працюють над новою частиною популярного мультиплатформенного шутера від першої особи з серії ігор відомих під загальним ім'ям Battlefield.

Повноцінна презентація гри відбудеться цієї весни, а вже восени 2021 вона повинна буде вийти. Як повідомляється, проєкт буде адаптований під консолі нового покоління і пустить в дію весь їх потенціал.

Студія-розробник DICE своєю чергою обіцяє повернутися до масштабних і реалістичних битв, взяти все найкраще зі старих частин і вивести це на новий рівень, а також приділити особливу увагу консолям нового покоління. Після невдачі Battlefield V, яка вийшла у 2018 році, а вже влітку 2020 її перестали підтримувати новим контентом (при цьому EA не виконали безліч своїх же обіцянок), фанати налаштовані досить скептично. Також, за заявами студії, розробка гри випереджає розклад, так що реліз може відбутися навіть трохи раніше.

Раніше в Мережі миготіли чутки, що сюжет Battlefield 6 розповість про конфлікт між силами НАТО і Росією, а це протистояння призведе до початку Третьої світової війни. Крім того, нова "Батла" отримає військові історії, які стали стандартом в останніх іграх серії змінивши типову кампанію з лінійним сюжетом. Одна з історій може бути пов'язана з тим, як армія США відбивається від російських військ в американських передмістях. Інша історія, імовірно, присвячена агенту MI6, якому необхідно проникнути на територію Східної Європи.

Нагадаємо, що остання частина в серії – Battlefield V – вийшла 4-го вересня 2018 року і отримала досить змішані відгуки, оскільки мала ряд технічних недоліків і мало контенту на момент свого релізу. Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

Трейлер Battlefield V

Раніше ми повідомляли, що популярну серію ігор про Лару Крофт чекають великі зміни. Робота над новою частиною пригод розкрадачки гробниць вже почалася, нехай анонс відбудеться і нескоро.

За словами розробників, вони збираються взятися за непросте завдання та об'єднати відразу два часові проміжки: недавньої трилогії й класичних ігор про розкрадачку гробниць, створених колективом Core Design. Завдання буде непростим, але вийти з цього може щось по-справжньому цікаве.

Також цього року має вийти збірка Tomb Raider Ultimate Experience, яка підготує нових фанатів серії й допоможе освіжити пам'ять старим напередодні виходу нової частини пригод культової розкрадачки гробниць. Скоріше за все, в нього увійде повна антологія Tomb Raider епохи першої PlayStation, Tomb Raider: Legend, Tomb Raider Anniversary, Tomb Raider Underworld і кооперативна Lara Croft and the Guardian of Light.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти