У Dragon Age, Need for Speed і Battlefield можна пограти за 26 грн

8 березня 2021, 16:07
Відмінна пропозиція для всіх, хто давно хотів "пошпілити" в ігри EA, але купувати повну версію не наважувався.
Star Wars Jedi: Fallen Order
Підписка EA Play на один місяць за копійки / Star Wars Jedi: Fallen Order

Давно хотіли пограти в ігри серій FIFA, UFC, Battlefield і Need for Speed і водночас без особливих витрат? Сьогодні ваш день.

Видавництво EA поспішило нагадати, що тільки до 9 березня перший місяць підписки EA Play можна оформити зі знижкою 80%. Версія для ПК (Steam) продається за 26 грн, а для консолей PlayStation і Xbox – за 34 грн. Також підписку можна купити в сервісі Origin – там вона коштує 30 грн.

В рамках пропозиції, користувачі EA Play отримують доступ до великої бібліотеки ігор видавця, в їх числі тайтли з серій FIFA, UFC, ігри по Star Wars, а також кілька частин Battlefield і Need for Speed Heat. Крім цього, власники підписки можуть провести 10 годин в пробних версіях недавно вийшли новинок FIFA 21 і Star Wars: Squadrons, а також придбати всі ігри EA в Steam зі знижкою в 10%.

відео дня

Підписка ж на рік обійдеться вам в 799 грн, що на 46% дешевше, ніж при щомісячній оплаті. Відзначимо, що аналогічний спектр послуг надає компанія Microsoft і її підписковий сервіс Xbox Game Pass. Xbox Game Pass – це свого роду ігровий аналог Netflix з купою можливостей для геймерів: він працює за щомісячною підпискою і надає доступ до великої бібліотеки найрізноманітніших ігор.

У Dragon Age, Need for Speed і Battlefield можна пограти за 26 грн
Підписка EA Play / Steam

читайте такожУкраїнський шутер Metro отримав великі знижки в PS Store

А тим часом в сервісі PS Store проходить безплатна роздача знаменитого ексклюзиву PlayStation 4 Ratchet & Clank. Забрати гру можна в спеціальному розділі в магазині PS Store до ранку 1 квітня, після чого повинна послідувати невідома гра.

Також не забувайте заглянути в Epic Games Store, де на цьому тижні роздають непогану Wargame: Red Dragon 2014 року випуску. Це стратегія в реальному часі про протистояння капіталістичного Заходу і комуністичного союзу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти